2777
2789
از وقتی برگشتم فقط دارم گریه میکنمعاجزانه از خدا خواهش میکنم معدلم بیست شه💔🥲

کلاس چندومی  واقعا اونقدر مهم نیستا بزرگ شی خودتو مسخره میکنی واسه این گریه های الکی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خداروشکر کن که ۹ نشدی

اون که عمرا

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خب

سر یه نمره معدلم بیست نمیشه💔

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

با ۲۸ سال سن دیشب خواب دیدم امتحان جغرافی داشتیم و نخوندم و از بیست تا سوال دوتا رو جواب دادم و دارم میگردم دنبال معلم که بذاره یبار دیگه امتحان بدم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ریاضی فیزیک

یاضی فیزیکی میفهمیییی ریاصی فیزیک 

حق داری سر شیمی حرص بخوری🤣شیمی ما در مقابل شما هیچهههه 

کلاس چندومی؟

رشتت چیه؟

تجربی

جر خوردم بخدا کاش مدرسه عادی میرفتم نمونه دولتی خیلی سخت میگیرن دهمم

من یازدهمم دهم اصلا شیمی نداشتیمم کههه 

نمیدونم من همیشه از مدارس نمونه اینا بدم میاد(درسم نمیخوندمم) 

از نظرم فرق چندانی نداره البته برا کنکور مهمه هاا ولی کلا. رشته من فکر نکنم زیاد مهم باشه

خیلیییی کم شدی🤡😪😪😪😪

در مقابل تلاشی که واسش کردم آره

من یازدهمم دهم اصلا شیمی نداشتیمم کههه نمیدونم من همیشه از مدارس نمونه اینا بدم میاد(درسم نمیخوندمم) ...

چی بگم گاهی فکر میکنم اشتباه کردم بقدری فشار رومه موهام داره میریزه معده عصبی دارم و از استرس پنیک میشم