بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عشق ممنوع همچنان هم زیباست از هر نظرمن واقعا دوستش دارمیه سریالم بود اسم بازیگراش کرم و زینب بود اون ...
دختران آفتاب؟
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
آره خیلی آموزنده بود ارتباط با زن متاهل تو جامعه بسته ایران.همش نتیجه سریالهایی کثیفی که به خورد مردم دادن.زندگیا بعد این سریالا کلا متحول شد رسانه تاثیر مستقیم داره.
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
همسایه هارم خواستی ببین من دارم میبینم انقدد حال خوب کنه
عه ندیدم
فاطماگل هم میدیدم.
یادمه داداشام ، خرس های گنده ، میشستن تخمه میشکستن و جوش فاطماگل رو میزدن 😂
اره خرفت خیلی قبول دارم اما عشق ممنوع میگفت که خیانت نکنید،پسری مثه مهنداول سمررو عاشق خودش کردبعد ر ...
اصلا موضوع فیلم ازدواج غلط بود
عدنان رفت یک دختر جوون گرفت زندکیش نابود شد
سمر هم مظلوم بود
درسته خیانتکار شد ولی آدم پستی نبود ..عدنان هیچوقت نیمتونست شوهرش شه
کلا سریالش خیلی درس داشت ، تازه من زبان اصلیشو دیدم فهمیدم جم کلی سانسور داشت
اره خرفت خیلی قبول دارم اما عشق ممنوع میگفت که خیانت نکنید،پسری مثه مهنداول سمررو عاشق خودش کردبعد ر ...
بستگی داره حرفت درست یکی درس مثبت میگیره یکی هم منفی بستگی به طرفش داره.تو ایران همیشه به خانومها آموزش دادن زن مادر نماد پاکیه قداست اما تو فیلمها زنهای متاهل چقد راحت خیانت میکردن.من اکثر فیلمها دهه نود پخش میشد دیدم واقعا فیلمی پخش نکردن که بدون خیانت باشه.
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان