2777
2789
عنوان

موی نکبتی

72 بازدید | 9 پست

اندازه یه چسسه مو دارم فقط هرچی کوتاه میکنم بازم همون عنه تا زیر زانو بود دیدم همه میگن موهات بدرد نخوره تا کمر کوتاه کن کوتاه کردم بازم عین دم موشه یعنی اندازه یه انگشت قطر داره چه غلطی کنم 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

جمله بندی تو چرا نمی‌فهمم 🫠

منظورت اینه که موهات خیلی بلنده ولی نازکه؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اتفاقا مال منم تا باسنم می‌رسه ولی خیلی نازکه اشکال نداره که بعضیا ارثی اینجورین مثل اروپاییا

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا مال منم تا باسنم می‌رسه ولی خیلی نازکه اشکال نداره که بعضیا ارثی اینجورین مثل اروپاییا

آخه من موهام جنسش خوب بود اما دوساله داغون شده ببین از بالا رشد می‌کنه از پایین کوتاه میشه

مال همسایمون همینطور بود از سال گذشته نیمدونم چه خورده که هم جنسش اوکی شد هم قدش

روغن تراپی میکنی ؟؟

آره کرچک بادم تلخ و نارگیل تاز آب برنجوووووووو دارم دیونه میشم دوهفتس دارم آهن یونی زینک و بیوتین میخورم بازم موهام از ساقه کنده میشه از بالام در نمیاد 

آره کرچک بادم تلخ و نارگیل تاز آب برنجوووووووو دارم دیونه میشم دوهفتس دارم آهن یونی زینک و بیوتین می ...

آزمایش بده 

مم موهام ریزشش با ب دوازده و بیوتین و زینک پلاس خوب شد کف سرت اسکراب کن صد شوره بزن منم موهام کمه البته منم سی شش سینگلم رابطه تدارم بیشتر بخاطر اونه بنظرم موهام کمه

آخه من موهام جنسش خوب بود اما دوساله داغون شده ببین از بالا رشد می‌کنه از پایین کوتاه میشه

موخوره دارع

مال همسایمون همینطور بود از سال گذشته نیمدونم چه خورده که هم جنسش اوکی شد هم قدش

به نظر من جنس به ارث ربط داره چون مثلاً ما خانوادتاً موهامون نازکه  هیچ وقت نمی‌تونم مثل مثلاً دختر همسایه گیسوهام ه می‌بافم بشه به چه قطر بزرگی نه ولی هیچ وقتم سابقه ریزش و کچلی نداشتیم دیدی دخترای عرب چقدر موهاشون وقتی می‌بافن کلفته برعکس دخترای اروپایی یا روسی چقدر نازکن وقتی می‌بافن پس ربطی به ارث داره خودتو ناراحت نکن مقایسه نکن