2777
2789
عنوان

سریال جدید که ارزش دیدن داشته باشه معرفی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 44 پست

فیلم جدیدندیدم تازه رهایم کن ودیدم تموم شد😅

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شریک جرم و دیدی؟

دارم میبینم قشنگ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

فرام

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
نه من فکر کردم قورباغه رو ندیدی کلا، ببین اخیرا ی سریال ایرانی دیدم، می‌خواهم زنده بمانم، بد نبود

یه چیزی می‌خوام که هدف داشته باشه بی معنی نباشه الان غربت خیلی مسخره تموم شد . یا مثلا داریوش چندان جالب نبود 

یه چیزی می‌خوام که هدف داشته باشه بی معنی نباشه الان غربت خیلی مسخره تموم شد . یا مثلا داریوش چندان ...

خارجی ببین ایرانیا اکثرا همینن، یا معلوم نمیشه چی میشه تهش، یا میکشه به فصل بعد توقیف میشه یا کلا بد تموم میشه

نه اگه واقعا خوبه ببینم میشه تا جایی که دیدی یکم اسپیول کنی برام

راجب یه حادثه تو دفتر وکیل یه قتل وحشتناک

سریال جدید جان سخت اومده قسمت یکش بنظر بدک نمیاد.ببین ایرانی هستش

شوهرم سر اون سریاله که عروس دوماده شب عروسی کشته شدن گفت فیلمی که باهیجان شروع بشه ادامش جالب نمیشه 

خدا کنه جان سخت خوب باشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

خارجی ببین ایرانیا اکثرا همینن، یا معلوم نمیشه چی میشه تهش، یا میکشه به فصل بعد توقیف میشه یا کلا بد ...

آره واقعا ولی خارجی هم مناسب دیدن با خانواده نیستن اکثرا یا توی ترجمه و سانسور خیلی تغییر دارن