2777
2789

منو شوهرم دو هفته پیش رابطه بدون محافظت داشتیم و از دستمون در رفت

اقدام نیستیم و تا حالا بخاطر اینکه فعلا دونفره باشیم اقدام نکردیم اما با اومدنه بچه مشکل یا ترسی نداریم

۱۵ روز ار رابطه میگذره..۳ روز هم هس که از موعدم میگذره

میخوام برای اطمینان پس فردا بیبی چک بزنم که که ۵ روز از موعدم گذشته باشه و ۱۷ روز از رابطه

بنظرتون پس فردا بزنم نشون میده قطعی؟

خیلی هیجان و استرس دارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزن

اوکی

وای ولی خیلی استرس دارم🥲

آخه علائم هم دارم حالا نمیدونم برای حاملگیه یا نه

اما خب سرم سبک شده درد میکنه..کمرم درد میکنه..تخمدان راستم گاهی درد میکنه و دلمم همینطور..‌گاهی اوقات هم تکرر ادرار دارم..دمای بدنمم بالا رفته ‌و بی حال و خستم

اوکیوای ولی خیلی استرس دارم🥲آخه علائم هم دارم حالا نمیدونم برای حاملگیه یا نهاما خب سرم سبک شده درد ...

منم این علائمو داشتم علاوه بر اون نافمم تیر میکشید..اگه بیبی داری همین الان بزن باشی نشون میده

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
منم این علائمو داشتم علاوه بر اون نافمم تیر میکشید..اگه بیبی داری همین الان بزن باشی نشون میده

وای دقیقا ناف منم گاهی تیر میکشه و سوزش داره

انگار یه رگی از نافم به زیر شکمم وصله که محکم کشیده میشه

وای دقیقا ناف منم گاهی تیر میکشه و سوزش دارهانگار یه رگی از نافم به زیر شکمم وصله که محکم کشیده میشه

بیبی داری الان،؟؟؟؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
بعد موعدم بود۳ روز بعد موعدم

عه شایدم اشتباه زدی

اما خب شنیدم میگن بهتره حداقل ۴ ساعت قبلش دسشویی نرفته باشی و فقط حتما ۲ قطره باشه و کمتر یا بیشتر شه اشتباه میشه