2777
2789

شوهرم داره کچل میشه براش یه شامپو خریدم به خدا چهارصد تومن یک ماهه دادم بهش بی لیاقت گفت نمیخواد به فکر موهای من باشی همین جور بی صاحب مونده میتونم خودم استفاده کنم؟ این مدل هست کسی تاحالا این استفاده کرده 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

امپولم داره 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون بی لیاقتن ..

اره واقعا دیدم مثل گداها لباس میپوشه لباس کادو خریدم نپوشید شلمپو گرفتم نخواست میتونم خودم استفاده کنم؟

اره واقعا دیدم مثل گداها لباس میپوشه لباس کادو خریدم نپوشید شلمپو گرفتم نخواست میتونم خودم استفاده ک ...

کپی شوهر منه

.نمیدونم گلم از دسکتر پوست و مو بپرس

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
کپی شوهر منه.نمیدونم گلم از دسکتر پوست و مو بپرس

ولشون کن بابا فدای سرمون بزا پیر و فرتوت بشن

دکتر پوست و مو از کجا پیدا کنم اخه 

ولشون کن بابا فدای سرمون بزا پیر و فرتوت بشندکتر پوست و مو از کجا پیدا کنم اخه

اره باو ب درک

از همین مجازیا بپرس 

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اره باو ب درکاز همین مجازیا بپرس

مرسی عزیزم 💗

چرا بعد از اینکه این همه بدی در حق خودت و بچه ت و خانوادت کرده بازم بهش لطف میکنی

جو گیر شدم تو یه پیج تبلیغ میکردن دلم براش سوخت گرفتم فکر کردم این لباس نیست که نپسنده حتما استفاده میکنه که لیاقت نداشت فدای سرم اگه برا خودم مناسب نباشه میدم به داداشم 

درباره تاپیک قبلتم بگم تو بارداری این حواس پرتی ها زیاده ولی سعی کن قرص اهن اینا بخوری،استراحتتو کامل کنی،

راستی منم ماه گذشته خیلی حواسم پرت بود همه وسایلامو جا میذاشتم یه اوضاعی بود😐

منم بابتش نگران بودم 

ولی خداروشکر الان بهترم

شماهم سعی کن زیاد توجه نکنی چون بدتر میشه،

و اگه دیدی واقعا ادامه داره حتما ب دکترت بگو

عزیزم میتونی استفاده کنی ولی نگهدار برا زایمانت

خیلی ممنون عزیزم  چشم حتما 

درباره تاپیک قبلتم بگم تو بارداری این حواس پرتی ها زیاده ولی سعی کن قرص اهن اینا بخوری،استراحتتو کام ...

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشی راستش امروزم دوباره تکرار شد خیلی میترسم و نگرانم باید حتما به دکترم بگم