2777
2789
عنوان

خیانت زن دوست شوهرم

155 بازدید | 16 پست

از وقتی شنیدم حالم خیلی بده، از هرچی می‌شنوم و میبینم حالم بهم میخوره ، بعضی ها واقعا حیوون صفت شدن ، زن دوست شوهرم با یه پسر ۷ سال از خودش کوچیک تر ریخته رو هم وقتی شوهرش میره سرکار زنگ میزنه اون حر و م لق مه مثل خودش بره پیشش ، زنه یه پسر بچه ۳ ساله داره  ، رابطه اینارو دیده بوده، دلم میخواد رسوا بشن،  دلم برا شوهر بدبختش میسوزه،  هرچند این وسط من کاره ای نیستم اما حلالم بد گرفته

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن زنگ زده بیا پیشم شوهرم رفت ،  پسره آم گفته میرم حموم میام، زنه گفته بیا اینجا برو حموم، در ضمن بدبختی این پسره آشغال اومده اینارو پیش رفیق دیگ شوهرم تعریف کرده اونم اومده به شوهر من تعریف کرده

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

شما از کجا میدونی بچه ش دیده خودش برات گفت

آشنا گفتن گفتم بقیه اشو، اون آشغال با دوست شوهرم دوسته به اون گفته اونم اومده به صوهرم گفته 

اول که حیوان مثال زدن خوب نیست چون حیوان خیانت نمیکنه ولی چقدر بد که انسان از اعتماد همسر سو استفاده ...

فعلا که دارن ادامه میدن و شوهر بدبخت از هیچی خبر نداره

اگر رسوا نشده شما از كجا متوجه شدي

گفتم گلم

همه اینارو رفیق شوهرم از اون پسره آشغال شنیده، اومده به شوهرم گفته شوهرم به من گفت، پسره با افتخار اومده گفته این کارو کردم زنه برام همه کار میکنه

شما چجوری فهمیدی؟

همه اینارو رفیق شوهرم از اون پسره آشغال شنیده، اومده به شوهرم گفته شوهرم به من گفت، پسره با افتخار اومده گفته این کارو کردم زنه برام همه کار میکنه

شاید دروغ بگه چون بعضی مردا بلف میزنن

نمیدونم یعنی ممکنه؟خدا کنه اینطور باشه، چون دلم برای اون مرد بدبخت که کارگره واسه یه لقمه نون انقدر زحمت میکشه میسوزه

همه اینارو رفیق شوهرم از اون پسره آشغال شنیده، اومده به شوهرم گفته شوهرم به من گفت، پسره با افتخار ا ...

همکار بابای من به زنش خیانت کرده بود همسر اون خانم حین خیانت دیدشون مرده که همکار بابامه رو با چاقو زده بود قطع نخاع شده الان خانمشم طلاق گرفت بچه هارم برد

نمیدونم یعنی ممکنه؟خدا کنه اینطور باشه، چون دلم برای اون مرد بدبخت که کارگره واسه یه لقمه نون انقدر ...

بعضی مردا به بلف جنسی افتخار میکنن و دروغ میگن ممکنه هیچی بینشون نباشه و مرده دروغ بگه تاحالا خیلی پیش اومده