2777
2789
عنوان

به نظرتون وزن ایده ال

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 38 پست
روی بی ام آی چکش کن.

اون فقط محدوده وزنی رو میگه درصد چربی و اینا رو باید بری رو دستگاه یه چیزی هست چاقی درون وزنی حتی چاقی شکمی تو افراد لاغر اینا هم هست

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من قدم اندازه شماست وزنم ۵۵ من شکم دارم اونم خیلی کم دکتر تغذیه وزن نرمال واسه مارو ۵۴, میگفت که دارم سعی میکنم ۵۴ بکنم

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب گفتیت زیر ۵۰ مثلا چند کیلو خوبه به نظرتون تا عید میتونم لاغر بشم ؟

تونستن که کاری نداره با کالری شماری حذف قند مصنوعی راحته ولی مساله اینه شما شکم و پهلو دارید باید باید هوازی رو داشته باشید در کنارش وزنه یا کششی با نظر مربی هم میتونید وقتی چاقی توی وزن دارید 

تونستن که کاری نداره با کالری شماری حذف قند مصنوعی راحته ولی مساله اینه شما شکم و پهلو دارید باید با ...

مرسی عزیزم فعلا شرایط باشگاه رفتن رو ندارم به نظرتون حرکات کششی مخصوص شکم و پهلو خوبه؟

:)
مرسی عزیزم فعلا شرایط باشگاه رفتن رو ندارم به نظرتون حرکات کششی مخصوص شکم و پهلو خوبه؟

نه خوب نیست فقط عضلات زیر شکم رو تقویت میکنه شما باید چربی سوزی کنی حداقل یه استپ ورزشی بخر قیمتی نداره ۵۰ تومن هست تا بالاتر تو خونه اگه زانو درد نداری اسنپ بزن 

نه خوب نیست فقط عضلات زیر شکم رو تقویت میکنه شما باید چربی سوزی کنی حداقل یه استپ ورزشی بخر قیمتی ند ...

مرسی عزیزم لطف کردی میخرم حتما دیگه چه ورزشهایی خوبه راهنماییم میکنی حلقه خوبه 

:)
مرسی عزیزم لطف کردی میخرم حتما دیگه چه ورزشهایی خوبه راهنماییم میکنی حلقه خوبه

آره گلم حلقه خوبه حرکات کششی در حد مقدماتی یوگا فعلا کار کن تا جسمت یکم عادت کنه 

استپ همراه با وزنه ؟

وزنه سخته اگه نیست نیم کیلویی پلاستیکی ها بگیر یا دو تا بطری آب کوچک