2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه پس باورت کردم😂😂منم زمستون هفته ای دوبار

خوب شد باورم کردی ...چون ازت خوشم میاد دلم نمیخواست از حلقه ی دوستانم خارج بشی اونم به خاطر حموم :)))))))))))))

اره زمستون همون هفته ای دوبار خوبه ..تابستون یه کم بیشتر ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
با من صحبت میکنی غلط املایی نداشته باش که به صراحت تمام دعوات میکنم ...دفعه دیگه نبینم مثل رو اینجور ...

چشم مامان 😂🧑‍🦯🥺

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

یه روز در میون ، یه ذره عرق هم نمیکنم اما بدم میاد از اینکه موهام یه کوچولو هم چرب باشه 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من روز درمیون ولی چندان حس تمیزی ندارممامانم هفته ای یه بار میرفت اونم دو ساعت کیسه کشی همیشه بوی گل ...

کیسه واقعا خوبه....من زمستون هفته ای یه بار و تابستون هفته ای دوبار کیسه استفاده میکنم...قشنگ پوستم تازه میشه....اصلا وقتایی که حوصله ام نیاد استفاده کنم بعد حموم حس تمیزی ندارم....شاید به خاطر همینه که منم بدنم بوی عرق نمیگیره...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

والا منم همینم 😂 احتمالا من و تو کثیفای نی نی سایت هستیم ...الان همه میان اه و ایش میکنن ...با احت ...

کسی دوست نداره هر روز بره حموم یعنی کم هستن اینطور افراد

بیشتر بخاطر چربیه مو تند تند میرن حموم😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
کیسه واقعا خوبه....من زمستون هفته ای یه بار و تابستون هفته ای دوبار کیسه استفاده میکنم...قشنگ پوستم ...

عالیه الان تازه خارجیا هم فهمیدن چقدر فایده داره میگن به بدنتون برس خشک بکشین 

بعد اسی تابستونا هردفعه که میری حموم شامپو هم برای سرت استفاده میکنی؟

موهات خشک نمیشه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

حمام روزانه باعث خشکی و صدمات جدی به پوست سروبدن میشه.دوروز درمیون خوبه .

من حدود ۲۰ ساله هر روز میرم ،هنوزم پوستم چربه،موهام یکم چربه.البته امسال زمستون موفق شدم گاهی روز درمیون برم،به خودم تبریک میگم

کیسه واقعا خوبه....من زمستون هفته ای یه بار و تابستون هفته ای دوبار کیسه استفاده میکنم...قشنگ پوستم ...

منم هفته ای یه بار کیسه میکشم،بعد شوهرمم باید بیاد پشتمو بکشه خخخ.فک کنم اینقدر پشتمو کشیده که باید برای جبرانش مهریمو ببخشم