2777
2789

خانما من سه ساله ازدواج کردم تقریبا شیش ماهه پیش متوجه شدم همسرم به فیلم اعتیاد داره و از اول میدیده از زمان مجردیش سابقه گوگلشو دیدم فهمیدم هرر روز میدیده کلی دعوا کردم باهاش تا چند روز سرسنگین بودم قول داد دیگه نبینه بعد یه هفته دیدم دیده و بروش اوردم خیلی دلم شکست چون من از اندام و زیبایی چیزی کم ندارم و تو رابطه هم چیزی کم نمیذاشتم  و خیلیم همدیگرو دوس داریم خلاصه دیگه ندید تا گوشیشو عوض کرد و فک میکرد نمفهمم سابقه کرومش کجاس چند روز پیش فهمیدم بازم دو سه باری دیده و خلاصه بگم اینو فهمیدم مواقعی که فیلم میبینیه میل ج ن سیش خیلی بیشتره وقتایی که نگا نمیکنه میلش خیلی کمتره بنظرتون چیکار کنم بروش بیارم بازم یا نگم چیزی لطفا بذارین جای من خودتونو(تایپیک های قبلیمو ببینین در مورد فیلم گفتمو از حال خرابم)

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از نظر گناهشو اینا مشکل نداریقبل رابطه با هم ببینین

خیلی سختمه بعضی مواقع میگم بیار ببینیم تا تنهایی نبینی یکم میبینم من حالم بد میشه میگم تو اینارو تنها نگا میکردی یا اعصابم بهم میری لختارو ببینه خلاصه که فاتحه رابطمون خونده میشه😢

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱