2777
2789
عنوان

لیست اول شیر همسرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 92 پست
من تا حالا تو دایرکت اینستا با هیییچ کس حرف نزدم و پیام ندادم اما شیر رو که میزنم حتی کسایی که فالو ...

من شیر میزنم همسرم وخواهرم میاد چون زیاد به اینا پیام میدم.مگه جور دیگه راه داره؟

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شیر میزنم همسرم وخواهرم میاد چون زیاد به اینا پیام میدم.مگه جور دیگه راه داره؟

اگه کسی دایرکتش خالی باشه مثل من از توی فالویینگ یا فالوورا پیشنهادی چند نفره میاره و ربطی به تعداد پیامی که بهم دادن نداره

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

منم ندارم انگار از فضا اومدم

😐🤣🫂 من قبل 17تا 19سالگیم خیلی اهل مجازی بودم اون زمان تلگرام خیلی مد بود اینستاگرام بودا کمتر ادمی رفته بود منم رفتم اما زیاد آپدیت نبود

بعد بیست سالگیم عوض شدم ی آدم دیگه شدم میگن بعد ی اتفاقی ادما عوض میشه راسته الآنم 24سالمه هنوز نیستم فقط نی نی سایت که سه سال هی میام چن ماه ب ماه میرم

دوبار تا حالا گرفتمش

پیشنهادی ناشناس فقط واسه کسی میاد که کسی رو فالو نداشته باشه.اگه تو لیست شیر دوستت اومده بالا و شوهرش و فالوش نداره باید دوطرفه پیام رد و بدل شده باشه که اون قسمت بیفته

پیشنهادی ناشناس فقط واسه کسی میاد که کسی رو فالو نداشته باشه.اگه تو لیست شیر دوستت اومده بالا و شوهر ...

میدونم ۱۰۰ در ۱۰۰ ارتباطی داشتن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
به نظرت به دوستم بگم؟

نه نباید به اون بگی بدتر میشه اوضاع اگه باهم در اتباط باشن نزدیک ترشون میکنی
فعلا منتظر بمونو حواستو شیش دونگ جمعه شوهرت کن رفتاراشو چتاشو همه چیو
ی جا که مچشو گرفتی با خودش در میون بزار و بین خودتون باشه
حالا یا حل میشه
یا حل نمیشه و...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

با یکی دو بار مگه میشه لیست اول شیر؟

شوهرت چجور آدمیه؟سابقه خیانت داره؟

دوستت چی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚