2777
2789

از خدامیخوام یه روزی منو ببینه. درسته همچی تموم شده اما میخوام یه روزی ببینه و تو دلش بگه این دختر، دختر خوبی بود کاش قلبشو نمیشکستم و واسش تلاش میکردم کاش هیچوقت با اکسم مقایسش نمیکردم. از خدا میخوام یه روزی پشیمونی بدی به دلش بیفته💔💔

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

شایدبیفته اماتوهیچوقت نفهمی

نمیفته

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیفته

اگه واقعا خوب بودی میفته.چندین سال پیش همین اتفاق افتادوواون ادم به راحتی منوازدست داد من همیشه فکرمیکردم اون حتی به منم فکرنمیکنه چه برسه به حسرت خوردن.بعدهفت سال اتفاقی دیدمش بهم گفت همیشه حسزتت رو میخورم.اون ادم خیلی لولش ازمن بالاتربود اما من مهربون بودم،ساده بودم،خاکی بودم،بامعرفت بودم،منم بهش گفتم خواست خدابوده وحتما حکمتی مابه درد هم نمی خوردیم،باورت نمیسه چقدرمن گریه کردم وقتی ازدستش دادم احساس خقارت میکردم.البته اون اکس نداشت

اگه واقعا خوب بودی میفته.چندین سال پیش همین اتفاق افتادوواون ادم به راحتی منوازدست داد من همیشه فکرم ...

مال من اکس داره یکی دوتام نیستن. من خوب بودم اما ساده بودم بار اولم بود عاشق شده بودم نمیدونم منظورت از لول از چه نظری هست ولی از نظر مهارت شغلی اون لولش بالاتر بود. من تو شرایط سخت براش تلاش کردم اما اون یه قدمم برنداشت💔