2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره به بخاری شعله بدیم خونه یخه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 23 پست
خیلی اوضاع بده خب ولی یه روز خودتو بزن به مریضی دور ازجون یه تومن هزینه بیمارستان کنن بعد بخاریو گرر ...

حرصم در میاد آخه لباس از رو طناب برمیداره خشکه خشککه میندازه رو بخاری گرم که شد قشنگ تا می‌کنه می‌زاره کشو . بچت باید گرم شه یا لباس آخه زن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم لباس گرم بپوشین جوراب هم بپوش یا شبها دو تا پتو بنداز روی خودت تا بیشتر گرمت بشه

من خیلی سرماییم خودش می‌دونه تو تابستونم با پتو میچرخم کف پام یخه همیشه . 

من خیلی سرماییم خودش می‌دونه تو تابستونم با پتو میچرخم کف پام یخه همیشه .

ای بابا خیلی سخته برعکس هم هستین 

خداییش گرمایی بودن آدم زو خیلی اذیت می‌کنه بهش حق بده عزیزم 

شما زیاد بپوش با جوراب اینا ، میتونی خودتو گرم کنی 

بازخونه ی ما من شعله بخاریوزیادمیکنم..شوهرم کم...ولی حریف من نمیشه اخرش بیخیال میشه...من سرمایی هستم طوری که تابستوناپتومیندازم روم...ولی شوهرم و دخترم گرمایین..بزور پتومیندازن روشون..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

خب لباس خشک کردنش دیگع چیه

اینطوری ک بدتر حرارت اتاقو میگیره

بگو لباسا رو بنداز رو ابچکون ن بخاری

خودتم بچسب ب بخاری کنار بخاری بخواب

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ای بابا خیلی سخته برعکس هم هستین خداییش گرمایی بودن آدم زو خیلی اذیت می‌کنه بهش حق بده عزیزم شما زیا ...

آخه گرمش نیس که فقط میگه سردم نیس . به خاطر پول گاز اینطور می‌کنه 

خب لباس خشک کردنش دیگع چیهاینطوری ک بدتر حرارت اتاقو میگیرهبگو لباسا رو بنداز رو ابچکون ن بخاریخودتم ...

پارسال از حرصم شعله دادم چسبیدم بش قلت خوردنی بازوم چسبید بش سوختت ردش مونده هنوز 🥲