2777
2789
عنوان

ابجی‌های قشنگم سلاممم بالاخره برگشتم🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 77 پست
اینجود آدما هیچ شون معلوم نیست سرگردونه کلا دیگه چی میخواد آخه😬🤣

واقعا تکلیفش با خودش مشخص نیست 🤷🏻‍♀️😅

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بعد از اینم ما یه خونه توی همون شهری ک بیمارستان بودیم اجاره کردیم ک حالمون کامل خوب شه بعد بریم خون ...

اصلا بهش فکر نکن  خود درگیری داره 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی چه مسخره رومخه کاراش الان چندسالشه رفتار بچگانه دارهبعد تصادف وملاقات دوجا خواستگاری رفته😐

😂🤷🏻‍♀️واقعا بچه‌ست 

نمیدونم ک حالا بعد تصادف رفته خاستگاری یا قبلش من تابستون امسال با خبر شدم 😁

😂🤷🏻‍♀️واقعا بچه‌ست نمیدونم ک حالا بعد تصادف رفته خاستگاری یا قبلش من تابستون امسال با خبر شدم 😁

احتمالا قبلش رفته 🤣

بعد دیده کسی محلش نمیده برگشته سمت تو😅

اصلا بهش فکر نکن خود درگیری داره

انگار میخواد منو کلا تو دیوار نزنه تو اب نمک نگه داره اگه بهتر گیرش نیومد بیاد سمت من😂🥴

احتمالا قبلش رفته 🤣بعد دیده کسی محلش نمیده برگشته سمت تو😅

جالب بود عید همون سال مامان بزرگم مهمونی داشت مامان و بابام رفتن من نرفتم 

بعد مامانم تعریف میکرد ک مامانش میگفته نگران نباشید ضرر مالی کردید ماشینتون فروختین ان‌شاءالله بهترش رو میخرید خداروشکر سالمید و بقیه هم تایید میکردن و همینارو میگفتن بعد مامان بابام خداحافطی کردن ک بیان خونه خودمون اینا هم بلند شدن و خداحافطی کردن مامان بابام ک سوار ماشین جدیدمون شده بودن اینا برگاشون ریخته بودههه😂😂 بعد امید تا کمر خم شده بوده ک از بین جمعیت ماشین مارو ببینه 

خلاصه برگاشون حسابی ریخته 

جالب بود عید همون سال مامان بزرگم مهمونی داشت مامان و بابام رفتن من نرفتم بعد مامانم تعریف میکرد ک م ...

حسودیش شده بود🤣

فکر میکردن ماشین خراب شده نمیتونین ماشین جدید بخرید

ببین این پسر یه بچه کوچولو هست چندسالشه

جالب بود عید همون سال مامان بزرگم مهمونی داشت مامان و بابام رفتن من نرفتم بعد مامانم تعریف میکرد ک م ...

تابستون امسال هم توی یه عروسی اومد سمت منو مامانم احوال پرسی کرد گفتش ک حالت چطوره گفتم عالی مامانم یه چی بهش گفت این حواسش رفت سمت مامانم من رفتم از کنارشون 😁ولی تا اخر عروسی نگاهش روم بود ولی دیگه من برام مهم نبود  

انگار میخواد منو کلا تو دیوار نزنه تو اب نمک نگه داره اگه بهتر گیرش نیومد بیاد سمت من😂🥴

حالا جدا از اینا ازت خواستگاری کنه مثبت میگی😬😅

حسودیش شده بود🤣فکر میکردن ماشین خراب شده نمیتونین ماشین جدید بخریدببین این پسر یه بچه کوچولو هست چن ...

واقعا تعجب کرده بودن ما یه مبلغ هنگفت ضرر کردیم ماشینمون رو فروختیم بعد یه ماشین دیگه گرفتیم اینم خوب بود شاسی بلند 

این باعث شده بود برگاش بریزه 😂

تابستون امسال هم توی یه عروسی اومد سمت منو مامانم احوال پرسی کرد گفتش ک حالت چطوره گفتم عالی مامانم ...

میگم دیگه مامان باباش به زور برده بودنش خواستگاری

الانم اومده سمت تو

کلا محلش نذاری بیشتر میاد سمتت🤣

واقعا تعجب کرده بودن ما یه مبلغ هنگفت ضرر کردیم ماشینمون رو فروختیم بعد یه ماشین دیگه گرفتیم اینم خو ...

حقشه 🤣🤣🤣🤣

@dorang بیا خبر خوب برگشته 🥰😍😍😍😍😍😍

اههههه بلخره امد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین