البته مهمون داستنی تو بردن اوردن کمک میکنه ولی خودمون بودنی ن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بابای من آره ولی مامانم نمیذاره میگه وقتی شما ظرف میشورید به دلم نمیشینه 😑
ولی وقتی مامانم میره شهرستان یا جایی که چند روز بمونه بابام هم برامون غذا درست میکنه هم ظرف میشوره هم جارو میزنه 😂
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بابای من قبلاً زیاد کمک نمیکرد ولی کل خریدهای خونه با اون بود ... الان که بازنشسته شده زیاد کمک میکنه .... داداشم زیاد کمک میکرد. مخصوصا عید. یا پذیرایی از مهمان.
ولی الان شوهرم زیاد کمک نمیکنه. به زور خرید میکنه بعضی وقتا . مهمون اومدنی هم اصلا خیلی خیلی کم موقع پذیرایی . یکم هم تو شستن بالکن و پاک کردن لوستر ... در این حد