2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5761 بازدید | 222 پست
خیلی عجیبه که زن هستین و اینو میگینچون یسری ها مشکل دارن باید همه باهاشون بسوزن؟ پس مردا چی، میزنن م ...

نه عزیزم چرا بسوزن 

من میگم زنای این دوره واقعا لیاقت یه سری چیزهارو ندارن شما برو تو جامعه اینقدر بد دهن و سلیطه شدن ک از زن بودنت خجالت میکشی کنارشون وایسی

ولی من نظام برده بودن رو قبول ندارم چون هدف ازدواج ارامش و سکون و بهتر شدن به نسخه بهتراز خودمونه نه میدون جنگ ک چرا حضانت باتویه ،چرا طلاق با تویه 

طرفت ک انسان باشه وقتی تو اذیتی توافقی جدا میشه ،برای اینکه میدونه جنس زن لطیف حداقل هارو فراهم میکنه 

وگرنه توهمه حق هارو داشته باش طرف یه حیوان باشه بازم راهی پیدا میکنه اذیت و ازار برسونه

عزیزم با این دیدگاه ازدواج نکن شما برده چیهمیدونستی زن نیم کره راستش فعاله یعنی احساساتش بیشتره حالا ...

زن احساساتش بیشتر از مردا نیست خیلی وقته ثابت شده. اتفاقا نیم کره راست فعال خانما باعث میشه مسائل احساسی رو بهتر از مردا اداره کنن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مادر یکی از دخترا گفت خانواده پسر باید از سلامت دختر من مطمین شن .من اصلا منتظر پیشنهاد اونا نم ...

منم مامانم به زور برد انقد گریه کردم شوهرم همونجا پاره کرد انداخ  دور 

لایک نکن 

عزیزم با این دیدگاه ازدواج نکن شما برده چیهمیدونستی زن نیم کره راستش فعاله یعنی احساساتش بیشتره حالا ...

قطعا اگه قرار باشه مثل شما ازدواج‌کنم به ازدواج فکر نمیکنم چون من یک انسانی هستم که داره قوه اراده و اختیاره و احساساتم منو کنترل نمیکنن منم ک احساساتمو کنترل میکنن البته این از آدم به آدم متفاوته شاید شما احسایاتت بهت غلبه داره ترجیح دادی حق ژلاق نداشته باشی تا خیالت راحت باشه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
نه عزیزم چرا بسوزن من میگم زنای این دوره واقعا لیاقت یه سری چیزهارو ندارن شما برو تو جامعه اینقدر بد ...

مشکلتون همینه

داری میگی زنای این دوره نه یسری ها. چرا متوجه نمیشی

اگه دختر داشتی قطعا سلیطه و بددهن میشد من هستم استارتر هست همه کاربرای جوون هستن چون شما میگی

چرا کسیو که نمیشناسی با اونی که دیدی یکی میدونی. وقتی اینه تفکرتون خب جای بحث نمیمونه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

خوشم میاد از این دلایل بشدتتت منطقیتون

حالا گیریم یک طرف ازدواج رو با میدون جنگ اشتباه گرفت باید چندسال این پروسه طلاق طول بکشه؟ یا مثلا شوهر شما خواست بدون بچه و مادر بچش بره مسافرت اونوقت تکلیف چیه؟ 

امکان نداره مرد بره یک در و داف ببینه و خوشش بیاد بعد زرتی از روی احساسات طلاق بگیره؟ وقتی صحبت پوششه مردا دست خودشون نیست وقتی صحبت حقه زنا؟؟؟ 

اگه حق طلاق، خروج از کشور و.... هست باید برای هردو باشه یا هیچکدوم ولاغیر 

هیچــ
فمنیست هادورهم جمع شدین فقط مردو بکوبید خوب بکوبید ببینید به کجا میرسید

اتفاقا من از فمینیست ها متنفرم ولی حرفی برا گفتن نداری یهویی کلا ی چیز بی ربط نگو🤷‍♀️

من اصلاا اصلااااا فمنیست نیستمممم ولی مدافع حقوق برابرم 

فمنیست تعاریف و گروه های مختلف با باورهای مختلف و عجیب دارن که اگه کمی تحقیق کنی میبینی که حرف من به فمنیست ها هیچ ربطی نداره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

کاش یجوری بشه قصدمون از ازدواج کردن فقط ساختن یه زندگی قشنگ باشه ،از وقتی خیلی چیزا وارد فرهنگمون شد،دیکه هیچی قابل تغییر نیست 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

اتفاقا اینجا هرچی بدبختو ضد زنه دور هم جمع شدن

سالهاست ما رو کوبیدن چون خودمون اجازه دادیم حالا که دفاع میکنیم شما میگی مردارو دارین میکوبین؟ 

هیچــ