2777
2789
عنوان

خانوم باردار یا تجربه بارداری بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
به نظرمن سعی کن کمی معدتو گرم کنی بااحتیاط سردی هاروحذف کن گرمی بخورمطمعنم بهتر میشی

ممنونم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشته مشکلی ندارم خودم فک میکنم گوارشی باشه بیشتر یا معدم حساس شده

رژیم غذایی رعایت کن ببین چه غذاهایی اینطور میشی نخور غذای تند و ادویه دار و چرب نخور 

بعد غذا نخپواب ححم غذات را کمتر کن اب بین و قبل غذا نخور

من ماه آخر همش حس میکردم اسید معده تو گلومه،حتی گلو درد هم گرفتم به خاطرشاگه به دکترت بگی بهت دارو ...

اره اسید معده رو که بعضی وقتا دارم ولی این حالته اذیتم میکنه بدم میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

آره همونه آنزیم کبد و قلب چک میشه

خب ازمایش دفع پروتئین دادم مشکلی نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رژیم غذایی رعایت کن ببین چه غذاهایی اینطور میشی نخور غذای تند و ادویه دار و چرب نخور بعد غذا نخپواب ...

رعایت میکنم خیلی ولی میگم خب بعضی وقتا صبح بیدار میشم هیچی هم نخوردم باز اینجوریم تا اخر شب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تو هر شهری که هستی بری بیمارستان قسمت بلوک زایمان بگی علائمت رو.برات آزمایش مینویسن خیالت راحت ...

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مسمومیت بارداری وقتی حساب میشه که فشارت بالا باشه و دفع پروتئین هم داشته باشی.نگران نباش بیشتر بخاطر معده گاهی اوقات طوری که قندت نره بالا خیلی کم بعد غذا عرق نعنا و چای نبات بخور تا سردی معدتو نگه داره

وعده هاتو کوچیک کن معدت دیگه کشش نداره بخاطر بزرگ شدن رحم 

منم گاهی اینجوری میشم فکر میکنم منو شما تقریبا باهمیم یا یکی دوروز فرق داریم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
وعده هاتو کوچیک کن معدت دیگه کشش نداره بخاطر بزرگ شدن رحم منم گاهی اینجوری میشم فکر میکنم منو شما تق ...

شما تاریخ زایمانت رو کی گفتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو راهی تون دختر هست؟

ن عزیزم پسره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40