2777
2789
عنوان

بعداز شانزده سال زندگی دیگه کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 33 پست
نمیتونی خودت بری دکتر اعصاب برای شوهرت قرص بگیری تو چیزی قاطی کنی بخوره

نمیدونم والا،خیلی تیزه

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
چکار کنم ،همسرم مشکل عصاب و روان داره و به هیچ عنوان راضی نمیشه بره دکتر

خودت برو و از مشاور کمک بگیر

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی اون عاشق نیست هرکار کنی اون دورتر میشه ازت بچه هاتم تو دعواهای شما گیر افتادن یا برید با هم مشا ...

بخدا اصلا من و نمیبینه

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
خودت برو و از مشاور کمک بگیر

باید همین کار و کنم

نمیدونم والا،خیلی تیزه

همشون که قرص نمیدن راهکار میزاره جلوت و زندگیتو خیلی بهتر میکنه البته نباید به هر دکتری اعتماد کنی

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
همشون که قرص نمیدن راهکار میزاره جلوت و زندگیتو خیلی بهتر میکنه البته نباید به هر دکتری اعتماد کنی

همش به خودم شک میکنم ،میگم نکنه من بدم،من اشتباه دارم،ولی بقرآن هفتاد درصد اون مشکل داره

همش به خودم شک میکنم ،میگم نکنه من بدم،من اشتباه دارم،ولی بقرآن هفتاد درصد اون مشکل داره

درکت میکنم عزیزم ولی ما زنا گاهی خیلی بی سیاست رفتار میکنیم و نمیدونیم کدوم رفتار درسته کدوم غلط

نبینه ب جهنم حالا نه که خیلی مهربون باشخصیته. ناراحت نشی ها واقعیت گفتم ب خودت فکر. کن فقط خرج خودت ...

بخدا دلم نمیاد ولی داره مجبورم میکنه منم یه تیکه سنگ بشم و بی احساس

درکت میکنم عزیزم ولی ما زنا گاهی خیلی بی سیاست رفتار میکنیم و نمیدونیم کدوم رفتار درسته کدوم غلط

دقیقا،بخدا من همینم که هستم،خود خودمم ولی همسرم خیلی بد ذات و نامرده و اصلا مهربون نیست

دلت بیاد چطور اون تو محل نمیده

باید تمرین کنم

صورتت ژل زدی شوهرت فهمید؟

نبابا،اصلا توجه نمیکنه.همه رو میبینه غیراز من