2777
2789
راست میگی قبول دارممیترسم عمرمو بزارم آخرش با ی نفر دیگ ازدواج کنه

تو الان تو سن ازدواجی بنظرم بیخیالش شو و سعی کن دیگ با کسی رابطه جنسی حداقل نداشته باشی ان شاء الله یه کیس خوب پیدا میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج نه

خب پس خوبه اگه خانواده ی اون آقا با ازدواج با یک سال اختلاف بزرگتر از پسر مشکلی ندارن و همچنین خانواده ی شما اوکی همه چیز بقیه رو بیخیال

شما هم جوانی اون هم جوانه توی یک دهه هم هستین از نظر من هیچ ایرادی نداره بخاطر این موضوع خودتون رو اذیت نکنین

ن برای برادراش مادره خودش پیدا کرده خیلی گیرمن مثلا قلیون نمیتونن بکشن پیش خونواده

خب پس تو چطوره وارد اون خانواده بشی وقتی مادره عروس انتخاب می‌کنه 

مطمئن باش حتی اگه هم به ضرب و زور پسره عروس اون خانواده بشی خیلی اذیت میشی مخصوصا که لو بره شما باهم رابطه هم داشتید

چشم🥲من تو سن ازدواجم ولی اون نه دقیقا درست میگی میترسم ولم کنه بره

آفرین 

انتخابی که پسرا تو 20 سالگی دارن با 30 سالگی زمین تا آسمون فرقشه مخصوصا که تو بزرگ تری ازش شاید یه جایی همین موضوع رو بهونه کنه و تو بمونی تک و تنها

خب پس تو چطوره وارد اون خانواده بشی وقتی مادره عروس انتخاب می‌کنه مطمئن باش حتی اگه هم به ضرب و زور ...

دقیقا

ولی اون میخواد من هیچ وقت نخواستم

بنظرتون پسره هم اینجوری نیست تو روی پدرش اینا واسه بگ من فلانی رو می‌خوام می‌ترسه ممکنه هر کیو بگن بره بگیره؟

جورین دیر داماد نمیشن

دقیقاولی اون میخواد من هیچ وقت نخواستمبنظرتون پسره هم اینجوری نیست تو روی پدرش اینا واسه بگ من فلانی ...

آدمای مذهبی بیشتر تابع پدر و مادرشونن مخصوصا که تو سن کم هم ازدواج میکنن از نظر مالی هم وابسته خانواده آن پس نمیتونن بدون دخالت اونا تصمیم بگیرن 

ببخشید من با پارتنرم ۹ ماهی هست توی رابطم هدفمون ازدواجه وای اون سنش کمه۲۰ سالشه منم ی سال ازش بزرگت ...

عزیزم  این رابطه درست نیست یعنی چون آقاپسر هنوز ب اون پحتگی نرسیده و دوران بلوغشه تحت تاثیر احساسات و غرور  .. و اینک رابطه نداشته باش  تنت رودستخورده نکن... برای خودت ارزش قائل شو شما هنوز مشخص نیست رابطتتون ب کجا میرسه  چرا راهی بری ک نباید...  مشخص هم باشه نباید قبل ازدواج رابطه داشت

خوبه