2777
2789
عنوان

ترجیح میدین خواهر شوهر داشته باشین یا برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 107 پست
منم همینو میگم خواهر شوهر شیرینی زندگیه😂مدبونی فک کنی خودمم خواهر شوهرم

منم خودم خواهر شوهرم و عاشق داداش و بچع هاشونم .خواهر شوهرمم اصلا باهام خوب نیستا هنوز خونش نرفتم پیش بچه هامم نیومده بدنیا اومدن ولی خواهر شوهر میشه تحمل کرد چون شمارو جز خونوادش میدونه و محرم 

ولی جاری فقط قصدش تخریب متنفرم اط هرچی جااااریییی حاضرم ۱۰تا خواهر شوهرم داشته باشم ی جاری ن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینو میگم خواهر شوهر شیرینی زندگیه😂مدبونی فک کنی خودمم خواهر شوهرم

خوارد شوهری که به بچه ۴ساله دروغ گفتن یاد میده هم شیرینیه زندگیه؟

خواهرشوهر که به بچه ۲ساله میگه دست بکن تو دماغت بذار دهنت خیلی باید شیرین باشه ...

برادر شوهر تا زمانی که مجرده خیلی خوبه وقتی ازدواج کنه میشه یه غریبه ولی خواهر شوهر خوبه من ۳ تا دار ...

وای از زمانی که برادر شوهر ازدواج کنه زنش میاد بین همه فتنه میندازه😬😂

منم خودم خواهر شوهرم و عاشق داداش و بچع هاشونم .خواهر شوهرمم اصلا باهام خوب نیستا هنوز خونش نرفتم پی ...

عزیزم شما چه دلت پره😂❤️

همون خواهر شوهر دور باشه بهتره از قدیم گفتن دوری و دوستی

ولی امان از جاری

وای از زمانی که برادر شوهر ازدواج کنه زنش میاد بین همه فتنه میندازه😬😂

نه ما اصلا فتنه و این چیزا نداریم .اگه باشه هم من دامن نمیزنم .کلا رابط سرد میشه و طبعا میره به سمت خانواده خانمش اصلا دیگه نمیبینیش حالت رقابتی پیش میاد و ...

ما با هیچکدوم رفت و آمد نداریم کاریمونم ندارن که اذیت کنن‌ و اینچیزا برا همین اصن برام فرقی نداره‌ ک ...

من برادر شوهرام ماااااهن اگه میگم خواهر شوهر چون جاریا ظلمن وگرنه برادر شوهرام خیلی دوست دارم 

خوارد شوهری که به بچه ۴ساله دروغ گفتن یاد میده هم شیرینیه زندگیه؟خواهرشوهر که به بچه ۲ساله میگه دست ...

خدایی جدا از شوخی با اینکه خودمم خواهر شوهرم دارم میگم عروسا بهتره به خواهر شوهرشون اعتماد نکن 

ولی بعضیا دیگه خیلی بدجنسن با بچه چیکار دارن🤦

عزیزم شما چه دلت پره😂❤️همون خواهر شوهر دور باشه بهتره از قدیم گفتن دوری و دوستیولی امان از جاری

اره منم همین میگممم  مخصوصا جاری بیسواد و سطح پایین 

میخاد خودش بالا نشون بده

نه ما اصلا فتنه و این چیزا نداریم .اگه باشه هم من دامن نمیزنم .کلا رابط سرد میشه و طبعا میره به سمت ...

باز کاری نداشته باشن بهتره 

ما چیا ندیدیم از جاری های مامانم🤦🤕

باز کاری نداشته باشن بهتره ما چیا ندیدیم از جاری های مامانم🤦🤕

برعکس جاری ها مامان من مااااهن .منم سرهمی مساله ک فکر کردم همه اینطورن بایکیشون رفت امد کردم نتیجش این شد میگرنم عود کرد شدید و کلی افسردگی و اعصاب خوردکنی و اینکه حتا تو حرم امام رضا هم گفتم اگه اون حرفا زو زده باشه واقعا نمیبخشمش و خدا خودش نشونش بده

باز کاری نداشته باشن بهتره ما چیا ندیدیم از جاری های مامانم🤦🤕

اخه ما اصلا خونه همدیگه نمیریم سالی یبار .

خونه پدر شوهرم یا موقه پیک نیک های خانوادگی همو میبینیم فرصت فتنه پیش نمیاد🤣