2777
2789
عنوان

ترجیح میدین خواهر شوهر داشته باشین یا برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 107 پست
برادر شوهر مث یه رفیقه ولی خواهر شوهر دشمنه

مثلا یکی از برادرای شوهر من که همسن پدربزرگمه‌ چطور مث رفیق می‌تونه باشه ؟ لعنتی من اصن نمی‌دونم چه شکلیه یکسال و شش ماهه ازدواج کردم تا حالا ندیدمش

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

منو خاهرم دوقولوییم هردوتامون خواهر شوهر نداریم بجاش من۳تا بردار شوهر دارم و خواهرم ۴تا.. هر دوتامون همسرامون مغازه دارن.. خونه خواهرم ۱۰دیقه ازمون دوره خونه اون جفت‌مسجده خونه منم جفت مسجد... همیشه میگم خدایا قربونت برم آخه سرنوشتمونم باید مث هم باشه:))

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عا دیقن برادرشوهر کلاس اولی

کلاس اولی هم بلاخره ممکنه بعدا زن بگیره 

واسه همینه خیلی از خانما میگن از بزرگ تا کوچیک خانواده شوهرمون اذیتمون کردن 😁

شبها مرغ لب بسته منم...تا سحر بیدارم، سر به زانو دارم، برنخیزد از من های و هویی

مثلا یکی از برادرای شوهر من که همسن پدربزرگمه‌ چطور مث رفیق می‌تونه باشه ؟ لعنتی من اصن نمی‌دونم چه ...

البته اونم شرایط داره که هم مجرد باشه هم جوون

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊
مثلا یکی از برادرای شوهر من که همسن پدربزرگمه‌ چطور مث رفیق می‌تونه باشه ؟ لعنتی من اصن نمی‌دونم چه ...

منم برادر شوهرم نمیبینم تو ۷سال چندبار ی بارم فقط خونش رفتم .خواهر شوهر بهتر

بود و نبودشون فرقی نداره واسم و انگار نیستن حتی الان پسرم که ۵ سالشه نمیدونه عمه چیه یا کیه یا حتی عموی اصلیشو نمیشناسه الان بگی عمو کیه اسم دوست شوهرمو میگه از بس ادمای بد و بی احساسین که فقط ادعا دارن ما عاشق پسرتیم اما الان ۶ماهه ندیدن و حتی زنگ نزدن منم برام معم نیس

کلا دلم میخواد خانواده پارتنرم کم جمعیت باشنتحمل جمعیت و سروصدا و همهمه رو ندارمترجیحا هیچکدوم یا حد ...

خانواده همسر من به شدت پرجمعیتن فقط بچه‌ها و پدر و مادر ۱۳.۱۴ تا میشن نوه‌ها و عروس داماد و نتیجه‌ها هیچی 

اما اصلا رفت و آمد نداریم ما باهاشون چون اهل رفت و آمد نیستیم و درونگراییم 

اونا هم به این سلیقه ما احترام گذاشتن و کاریمون ندارن و نمیان

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من هم برادرشوهر بد دارم هم خوب ،هن خواهرشوهر بد دارم هم خوب ،برادرشوهرم به حدی بده که حاضره برای شوهرم زن جور کنه که زندگیمون از هم بپاشه ،دعا و جادو جمبل و خراب کردن ما پیش دیگران و غیبت از ما دیگه کارای عادیشه، یه خواهرشوهر هم دارم که بیست و چهارساعت مادرشو پر میکنه که زندگیمو بریزه به هم دائم هم پز میده و کلاس میزاره و البته حسودی هم زیاد می کنه