2777
2789
چقدر راحت به همه توهین میکنید 😐مگه ما خبر داریم از اتفاقاتی که بین اونا افتاده؟قضاوت نکن

قضاوت نکردم ولی ندیدم پسری برا دختری گریه کنه 

اگه گریه کنه ینی دوسش داشته پ حتما دختره کاری کرده میتونست دلش نشکونه هر مشکلی داشت کنارش میموند یا میگفت موندنی نیستم ک اینجور این بنده خدا اسیب نبینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قضاوت نکردم ولی ندیدم پسری برا دختری گریه کنه اگه گریه کنه ینی دوسش داشته پ حتما دختره کاری کرده میت ...

اعصاب خودتو خراب نکن 

بیشتر اونایی که تو رابطه بودن برای یه نفر اینطوری بودن 

من هنوز بعد از اون حس مزخرف شکست عاطفی هنوز وارد رابطه با کسی نشدم 

اون شد اولین آخرین 

قضاوت نکردم ولی ندیدم پسری برا دختری گریه کنه اگه گریه کنه ینی دوسش داشته پ حتما دختره کاری کرده میت ...

خیلی وقت پیش یه پسره خیلی دوستم داشت 

بعد من واقعا ازش خوشم نمیومد 

هنوز که هنوزه میگه غیر از کسی رو نمیبینم و حتی اشکشو دیدم

ولی ازش خوشم نمیاد زوره مگه 

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

یه سال داداشم تو دلش بوده دوستش داشته ولی هی حسشو سرکوب کرده که نکنه دختره دلش بشکنه ‌ ناراحت بشه آخرشم بهش گفت دوستش داره اونم بهش گفت مامثل خواهر برادریم داداشم براش پیام داد فقط جامو به کسی نده لطفا استثنا قائل  نشک فقط من برادرت بود بقیه نیستن 

😐تو رابطه رفتن بد اول طرف امیدوار کنی به خودت بعد بگی نمیخام

تو رابطه نبودیم 

فامیل دور بود حرف زدنمون اصلا شبیه به پارتنر نبود و جلو جمع صحبت میکردیم خیلی رسمی و محترم

یهو عوض شد و پیلم میداد و خواستگاری کرد ولی بابام اصلا بهم نگفت ردش کرد 

من ۱۴ سالم بود اون ۱۹ 

بعد چهار سال هنوز دهنمو سرویس کرده 

میگفت افسرگی گرفتم انقدر بهت فکر کردم و چرت و پرت 

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀