2777
2789

بابا ما یه مشت بدبخت بیچاره ایم دور هم جمع شدیم

سنگ قیمتی مون کجا بود😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

پولش برکت نداره

برو سراغ یه کار درست

و اینکه این بازارا نخ نما شده، سود حسابی از توش در نمیاد

ملت نون ندارن بخورن، سنگ قیمتی میخوان چیکار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پولش برکت ندارهبرو سراغ یه کار درستو اینکه این بازارا نخ نما شده، سود حسابی از توش در نمیادملت نون ن ...

ممنظورم از دلالی همون خرید و فروش بود واسطه گری نه

خب حالا کلا واسه یاد گیریش میدونید باید چکار کرد؟

خب برو پیش یه نفر که بلد باشه

برو شهر کاشان زیاد هیت فرش دست بافت

از اونجا با قیمت مناسب بخر بیا شهر خودت بفروش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خب برو پیش یه نفر که بلد باشهبرو شهر کاشان زیاد هیت فرش دست بافتاز اونجا با قیمت مناسب بخر بیا شهر خ ...

خودم کاشانم 

مشکل اینه نمیتونم میش کسی برم مشکلاتم زیاده

خودم کاشانم مشکل اینه نمیتونم میش کسی برم مشکلاتم زیاده

خب به هرحال هستند کسانی که این چیزها رو بلدن و اموزش میدن

چه مشکلاتی هست مگه

خب به هرحال هستند کسانی که این چیزها رو بلدن و اموزش میدنچه مشکلاتی هست مگه

شما میشناسی بهم معرفی کنید تلگران باشه یوتیوب باشه هر جا فرقی نداره 

مشکلات خانوادگیه زیاد واردش نشیم

شما میشناسی بهم معرفی کنید تلگران باشه یوتیوب باشه هر جا فرقی نداره مشکلات خانوادگیه زیاد واردش نشیم

نه والا

میتونید سرچ کنید تو گوگل

برید بازار کاشان جستجو کنید برای فرش دست بافت