2777
2789
عنوان

بچه هایی باسوادن بیاین لطفا

107 بازدید | 10 پست

سلام..شبتون بخیر..

آقا من نزدیک 4 یا 5 پیش نهممو ک خوندم ترک تحصیل کردم بدلیل ازدواج و این داستانا..

الان دوس دارم که دوباره شرو کنم درس بخونم..ولی رشته های نظری رو هیچکدوم اون سالها نیوردم و فقط کاردانش و فنی رو اوردم که تو شهر ما مدرسه ای که بخوا مال بزرگسالان باشه و مختص این رشته هارو ندارن..

بنظرتون من برم آموزش پرورش رشتمو میتونم تغییر بدم؟ امتحانی چیزی داره؟

لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه..ممنونم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره ب معدلت ..بعدم اگه همینا رو اوردی پس مشخصه بر اساس معدلت بوده مگه اینکه پارتی مارتی داشته ...

معدلم 17 بود ولی نمره ی چیزایی ک اصل کاری بودن کم بود..بخاطر همین کلا نیوردم 

معدلم 17 بود ولی نمره ی چیزایی ک اصل کاری بودن کم بود..بخاطر همین کلا نیوردم

چی ..عجیبه 🤣😂😂معدل من ۱۵ بود باور کن الویت اولم تجربی بعد ریاضی  بعد فنی طاخرش انسانی

ینی بعضی وقتا میگفتم نکنه اشتباه زدن

خلاصه انسانی زدم و دیپلم گرفتم شوهر کردم

چی ..عجیبه 🤣😂😂معدل من ۱۵ بود باور کن الویت اولم تجربی بعد ریاضی بعد فنی طاخرش انسانیینی بعضی وقت ...

احسنت 😂

فک کنم فق من بد شانس بودم رفیقمم همینطوری بود..همرو اورده بود اخرشم رفت انسانی و الانم دانشگاه..