2777
2789
عزیزم میشه برای منم بخونی اسمم هانیه اس به نیت مادرشدنم بخون برام الهی حاجت روا بشی

چشم عزیزم فقط آخر هفته میرم حرم امام رضا ع اسمت یادداشت کردم نیتت یادداشت کردم الهی به واسطه آقا علی بن موسی الرضا دامنت سبز بشه گلم💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه دعا میکنیم براتون ولی ولیدعای سریع العجابه دعای مادرعزیزتون ، مادر ،اگ کنارتون بهش بگین براتون ...

دعای مادر حتما حاجتتون رو میده فقط کافیه بهش بگین دعا کنه براتون 

اگه دوست داری اسمت بگو گلم اگه نه دنیز یادداشت میکنمتوام برای من دعا کن🙏

عزیزم اسمم شکوفست دعام کن خیلیی داغونم امام رضا شفا بده همسرمو مشکلاتمون حل بشه شرمنده بچه ها نشیم الهی هر چی از خدا میخای بهت بده

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱
عزیزم اسمم شکوفست دعام کن خیلیی داغونم امام رضا شفا بده همسرمو مشکلاتمون حل بشه شرمنده بچه ها نشیم ا ...

چشم گلم پیامت کپی کردم تو تلگرام حرم امام رضا ع پیامت میخونم

الهی هر چی گره مشکلات داری رفع بشه🤲

دشمنت شرمنده گلممنم نزدیک یک ماه شروع کردم مرتب میخونمحالم خیلی بهتره موانع و مشکلاتم تقریبا حل شدهن ...

راستش منم تو این چند سال تا به حال این استغفار به من کسی پیشنهاد نداد و دیشب تو دومین نفری بودی ک گفتی بهم کنجکاو شدم رفتم ی نگاهی انداختم ولی خوب خیلی طولانیه یک سال مگه میشه خوند خیلی سخته فکر کنم خسته بشم متاسفانه... ولی فعلا برا شروع به چند بند تقسیم کردم بعد ک راحت شد میخونم همشو .عزیزم محبت کردی بهم گفتی خدا خیرت بده🤲💚   .فقط اینکه حاجتت محاله؟چون من چندین ساله حاجت ازدواج عاشقانه دارم هر ختمی هم بگی برداشتم اما اتفاق نیوفتاده برام 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
راستش منم تو این چند سال تا به حال این استغفار به من کسی پیشنهاد نداد و دیشب تو دومین نفری بودی ک گف ...

خیلی خوبه عزیزم شروع کن بخون ان شاالله حاجت روا بشی💚

نه حاجتم محال نیست گلم

هیچ حاجتی پیش خدا و واسطه گری ائمه مطهر ما محال نیستن

هر ختمی که برمیداری از ته دلت بخون بامعرفت بخون یعنی معنیشو بخون هر سوره ای میخونی متوجه بشی داری چی از خدا و دعای ائمه میخونی

خودمم میدونم سخته وقتی زمان میبره حاجت نمیگیری ناامیدی میگیری.اما نباید از خدا ناامید بشی 

حس ناامیدی از دام های شیطان برای ادم هست

اسمت. بگو اگه دوست نداری هم با نام کاربری صبح میرم حرم امام رضا ع به نیت حاجت دلت یس میخونم💚

عشقم من من من من یادت نره خواهششششش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عشقم من من من من یادت نره خواهششششش

چشم گلم دوست داری اسمت بگو یادداشت کنم یا با نام کاربری بنویسم

نیتت خواستی بگو اگه نه هم تو دلت هم باشه قبوله هر جور دوست داری

شما هم واسه منم دعا کن عزیزم 

عزیزم تورو خدا اگه میشه ازش بخوا زندگی منو درست کنهایندم خراب نشه لطفا

ان شالله درست میشه عزیزم

اگه دوست داری اسمت بگو اگه نه با نام کاربری برم حرم دعات میکنم 

شما هم منو دعا کن🙏