2777
2789
عنوان

فکت امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست
برای من نه تنها قهوه اثر نداره یبار قرص کافیین خریدم بخورم نخوابم خوردم بعدش خوابم برد صبح بیدار شدم ...

اینکه خیلی خوبه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خودتون زنگ بزنید ما ادما چرا منتظر میمونیم طرف مقابل زنگ بزنه منم منتظرم البته من دلیل دارم که خ ...

ای بابا من خیلی اذیتش کردم و با بی توجهی قدرشو ندونستم و با اینکه طرف خیلی پیگیرم بود و من عین خیالم نبود در حالی ک دوسش داشتم ولی بلد نبودمش 

و اونم خسته شد و جا زد و جدا شدیم😅

ولی منتظرشم دیگ میدونم کار درستی نیست اما دلم کص.خله

ببین من جات بودم روزی سه بار قرعه کشی می‌نوشتم😂🫡خیلی خوشانسی امیدوارم

چرا؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نه چرا خوبه

اینکه بدونی یه چیزی برات خواب اوره و به جای آرامبخش میتونی ازش استفاده کتی

ای بابا من خیلی اذیتش کردم و با بی توجهی قدرشو ندونستم و با اینکه طرف خیلی پیگیرم بود و من عین خیالم ...

منم کسیو که خیلی دوسش داشتم همینکارو باهام کرد دقیقا کاری که شما با اون طرف کردید من هربار که پیگیر شدم تلاش کردم و...پشیمون شدم که چرا سمتش رفتم بخاطر اینکه باقی مونده غرورمم له کرد الان دیگه دلمم تنگ شه از دلتنگی بمیرمم پیام نمیدم چون طاقچه بالا میزاره اون هر از گاهی پیگیرم میشه زنگ میزنه شما پسرا پرا تا برای کسی مهم میشید اینکارو میکنید؟مگه چند نفر کلا توی دنیا میتونن شمارو اندازه اون شخص بخوان؟چرا خراب میکنید همه چیو

من بهش گفتم هیچکس تورو دیگه عین من نمیخواد یا تا الان فهمیده یا بالاخره میفهمه

دلتنگی عذاب میده ادمو بهش زنگ بزنید یا حداقل پیام بدید 

من دلتنگشم و منتظر شاید اونم دلتنگ و منتظر شما باشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
اینکه بدونی یه چیزی برات خواب اوره و به جای آرامبخش میتونی ازش استفاده کتی

اصلا ارامشم بهم نمیده روی من قرص ارامشبخش با دوز بالا بزور جوابه قهوه ک چیزی نیست

اصلا ارامشم بهم نمیده روی من قرص ارامشبخش با دوز بالا بزور جوابه قهوه ک چیزی نیست

آخی عزیزم😔

منم کسیو که خیلی دوسش داشتم همینکارو باهام کرد دقیقا کاری که شما با اون طرف کردید من هربار که پیگیر ...

دقیقا داستان ما هم همین بود ولی چه کنم اوج خواستنم تو نبودش شروع شد و الان به اشتباهاتی پی بردم که مطمئنم اگه ی روزی برگشت جبران کنم براش میدونم ک خیلی دوسم داشت و چه کارها ک نکرد برام کلا همه جا پشتم بود و هرکاری میکرد بهم گزارش میداد و راهنمایی میخواست ازم و حامی بود برام ولی من بلد نبودمش متاسفانه و ترکم کرد درسته دلم خیلی شکست با حرف های ک زد و مقصرش خودم بودم ولی نمی‌دونم این غرور لعنتی من چیه ک اجازه نمیده حتی با ی پیام ساده حالشو بپرسم و هرشب دلشوره اینو داشته باشه ک الان چیکار می‌کنه و کجاست!

دقیقا داستان ما هم همین بود ولی چه کنم اوج خواستنم تو نبودش شروع شد و الان به اشتباهاتی پی بردم که م ...

چقدر شما دو نفر شبیه مایید چندمین باره دارم نام کاربریتون رو چک میکنم ببینم جدی اون نباشید

ولی برادر من لطفا بهش پیام بدید گاهی وقتا دیر میشه اونوقت دیگه راه بازگشتی نیست...

اونم حتما مثل منه دلش تنگه استقبال میکنه از پیامتون خوشحال میشه خیلی خیلی زیاد خوشحال میشه ممکنه ی پیام از طرف شما تا ماه ها حال روحیش رو بسازه اینارو از روی تجربه و احساسات خودم میگم 

غرور غرور غرور امان از دست این غرور که منم قربانی کرد اون غرور مضخرفش

اونم حتما فکر میکنه که شما چیکار میکنید کجایید...

چقدر شما دو نفر شبیه مایید چندمین باره دارم نام کاربریتون رو چک میکنم ببینم جدی اون نباشیدولی برادر ...

حرفاتون خیلی تاثیر گذار بود...امروز حتما باهاش تماس میگیرم و به نظرم غرور واسه کسی ک دوست داشته باشه هیچ معنی نداره 

ممنون از شما بابت حرفات.