2777
2789
عنوان

انلاین شاپ

53 بازدید | 9 پست

بنظرتون چه انلاین شاپی بزنم که درامدش زیاد باشه؟ شماها بیشتر چی میخرید؟ البته لباس رو پیشنهاد ندید چون توی ترب هم میخوام فروشنده باشم کسی از ترب لباس نمیخره

مثلا اسباب بازی؟

چیزای برقی مثه اتو لباس اتو مو سشوار؟

لوازم تحریر؟

چراغ و لوستر و این چیزا؟

؟؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عطر و لوازم آرایشی

معین شما لوازم آرایش میخری ؟ 😐 من و اطرافیانم اصلا از انلاین شاپ لوازم ارایش نمیخریم کسی اعتماد نمیکنه که اورجینال باشن عطر هم خعیلی سلیقه ایههههههه و باید بو کرد

اکسسوری سود خوبی داره خودم می‌خوام بزنم

واقعا خوبه ؟ خرید میکنن؟ تحقیق کردی؟ خواهرم انلاین شاپ گوشی داره میگه خیلی سختی کشیدیم هیچوقت راهشو نمیگم خودت پیگیری کن 🙄🙃

واقعا خوبه ؟ خرید میکنن؟ تحقیق کردی؟ خواهرم انلاین شاپ گوشی داره میگه خیلی سختی کشیدیم هیچوقت راهشو ...

آره اینطور که من بالا پایین کردم چیز خوبیه

کتاب هم خوبه دردسرش زیاده ولی من علاقه دارم اونم فرصت کنم میزنم

فدای سرت الان اینستا یوتیوب و .. کلی محتوای اموزشی داره منت نکش