2777
2789
عنوان

تازه عروس ها ومتاهل ها و عقدی ها بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 114 پست
سه نفر🥴بی خیال آسی پس اونم‌بگه من نپزم‌ عروس بیاد بخوره هربار

خب من مجبور نکردم دعوت کنن البته دعوتم نمیکنن نامزدم میبره صدبار گفتم بدون دعوت جایی نمیام میگه تو عروس اینجایی خونه خودته چ دعوتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمک میکنم خیلی ظرف شستم تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم

اره همیشه نشور که عادت نکنن 

من الان انتظار دارن مهمون بیاد برم غذا درس کنم 

ولی من خونه هیچکس نمیتونم آشپزی کنم گند میزنم 

اینام به قول خودت انقد اه و ناله و اخم و تخم میکنن 

نمیدونم کار منم درسته یا نه ولی شاید کمکت کردمن وقتی میان خونه خودم نمیزارم ظرف بشورن، حتی کسی آب بخ ...

منم‌دقیقا اینجوری م 

اصلا دوس ندارم کسی خونم یه بشقاب جابه جا کنه اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد اشپزخونه 😂

من چون خواهرشوهر و جاری ندارم و مادرشوهرمم زن خیلی خوبیه و عوضی نیست یه جورایی مثل مامان خودم دوسش دارم و خودم دلی از همون دوران عقد هرسری ظرفارو شستم

اما اینم بگم که اونم متقابلا از وقتی عروسی کردیم میاد خونم کلی کمکم میکنه

ولی اگه خواهرشوهر و جاری داشتم من هرسری نمیشستم ظرفارو

یااگه مادرشوهرم عوضی بود کمکش نمیکردم هرسری

خب برو اتفاقا و نشور بزار بدونن چندبار شستی قرار نیست تاابد بشوری که یمدت اخم و اینا دارن بعد دیگه ا ...

مرسی عزیزم اینم بهتره

والا میرم ی غذا ساده میخورم دوساعت باید ظرف بشورم خیلیی درمیاره ظرف جون هم هستنن۴۵سالشه 

خب من مجبور نکردم دعوت کنن البته دعوتم نمیکنن نامزدم میبره صدبار گفتم بدون دعوت جایی نمیام میگه تو ع ...

پس شامتو بخور سیر برو ، که نخواد ظرف بشوری 

ایشون هم حتما  نصف روز پای گاز مونده  یا خرید رفته حتماً برای غذایی که میخاد بپزه ،  مهمون نباشی شاید غذای ساده و بی دردسر که ظرف کمتری هم کثیف بشه درست میکنه برا خودشون ،   کمک‌هم نکنی در اون صورت اون هم میتونه پشت سرت حرف بزنه که فقط بلده بیاد بخوره و.... 

بی خیال بابا واسه یه ظرف شستن دغدغه داری ؟ فسفرت و واسه مسایل مهم تر بسوزون

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بهترین کارو میکنی عالیه من خیلیی اشتباه کردم شدهوظیفه

اشکال نداره عزیزم حالا دیر نشده هنوز 

کم کم ظرفارو نشور یا کم کن هی 

یه مدت ناراحت میشن بعدش تموم میشه 

چون‌وظیفه ات نیست بنظر من