جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
من یه داداش تنی دارم نه عقدش دعوتم کرد نه مهمونیای مربوط بهش اون زمان کرونا بود بهونش این بود مریضی کمتر میشه و...مراسمای دیگم هست کلا عروسی و مراسم نگرفتن هی میگن بیاین بریم بیرون بعد با اینکه خودشون گفتن بیاین میپیچونن که کار داریم و...فرداش همون جارو باخواهر زنش و دوستاش میرن امروزم که برای بچه اولشون جشن تعیین جنسیت گرفتن نه ما نه مامانمو دعوت نکردن فقط زنگ زد گفت دختره هفته دیگه عذا میگیرم میام دور هم بخوریم
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
آره میدونی دارک ترین جاش کجاس؟اینکه تهش اونی که مقصر شد منو مامانم بودیم دلیلشونم این بود که اونا مش.روب میخورن و میرق.صن ما اینجوری نیستیم بعد داداشم دونه دونه فامیلامون که این مدلین مثال میزد تهشم گفت همه چیمو قراره جدا بگیرم با هم نیست هیچی تازه وقتی داداشم مجرد بود اگه من یه رژ میزدم برم بیرون باهام نمیومد که آبروش نره😐😑
واقعاچه رفتار زشت و عقیده ی مزخرفی اصلا آدم می مونه چی بگه حق داری دلخور باشی
😣😭امیدوارم خوشبخت باشن چه با ما چه بی ما بیشتر دلم برای مامانم سوخت امیدوارم سر هیچ مادری نیاد
چرا رژ زدن تورو باید باعث آبروریزی خودش بدونه؟؟عجیبه واقعا
کلا قبلا همین بود با من بیرون نمیومد چون موهام بیرون بود و...الان زن خودش خیلی بدتر و باز تر میگرده که اونم انتخاب خودشه و قطعا به من یا خانوادم مربوط نیست اونم میگه من سلیقم اینه اینجوری میپسندم😐منم حجاب آنچنانی ندارم و مقید نیستم خانواده همسرمم این برنامه ها رو دارن همه جوره تازه دعوتمونم میکنن با اینکه عقایدمون متفاوته ولی اصلا مشکلی نداریم...امیدوارم سرشون وقتی به سنگ بخوره که دیر نباشه و حسرت الانو نخورن چون زمان هیچ وقت به عقب برنمیگرده