2777
2789
من از چهارشنبه خوندم صدمو گذاشتم میترسم واسه ریاضی فردا

نه انشالله که خوب میدی امتحانتو برا منم دعا کن

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریاضیت چطوره در کل ؟اگه معمولی رو به بالاس نترس فقط تو امتحان حواست و جمع کن قول میدم عالی میدی 😁

ریاضیم سر کلاس عالیه سوالای کنکور و پایشو درجا جواب میدم حل میکنم و سر امتحانای مستمر بخاطر بی دقتی و گاها بلد نبودن اون لحظه نمره از دست دادم در ۳ ۴ نمره 

کمتر نبوده امیدوارم بی دقتی نکنم نمیوونم چجوری

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اوف زیاده اگه در طول سال خونده باشی بخای مرور کنی میرسی اگه هم نه بگیر بخواب ولش کن دنیا دو روزه

اخه در طول سال خوندم ولی کم یادمه ۴ درسشم که کلا نخوندم

منم شیمی دارم ! هیچی هم بلد نیستم ! خبر خوب اینه که خودم می‌دونم صفر میشم استرس ندارم

موفق باشی🤣

ریاضیم سر کلاس عالیه سوالای کنکور و پایشو درجا جواب میدم حل میکنم و سر امتحانای مستمر بخاطر بی دقتی ...

خوش به حالت 

من از وقتی یادم میاد با این بی صاحاب دست و پنجه نرم میکردم 😂

از پنجم به بعد من روی نمره خوب ندیدم 🥴💔 

میتونم چند تا سوال راجع به روش مطالعه ات ( همین ریاضی و ) بپرسم اگه امکانش باشه ؟ 

خوش به حالت من از وقتی یادم میاد با این بی صاحاب دست و پنجه نرم میکردم 😂از پنجم به بعد من روی نمره ...

منی که فقط بیست و پنج صدم تا افتادن فاصله داشتم

خوش به حالت من از وقتی یادم میاد با این بی صاحاب دست و پنجه نرم میکردم 😂از پنجم به بعد من روی نمره ...

بخدا منم همچین عالی نیستم من خییییلی بی دقتی میکنم

ولی خب تنها راهش اینه سر کلاس همه ی خودتو بذاری گوش بدی رو نقطه ضعفت تمرین کنی ینی اگه امکانش هست هرروز چند تا تست ریاضی بزنی درس همون روزی که یاد میگیریو همون روز بخون و در اخر تمرین تمرین تمرین

و ایتکه شب امتحانیم نمیشه ریاضی دبیرستان پاس شد

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏