2777
2789
عنوان

حسادت

56 بازدید | 6 پست

من سال گذشته نامزد کردم و بهار امسال عقد کردم

دخترعموی من دوماه پیش نامزد کرد و چند روز پیش عقد کرد و از وقتیکه نامزد کرده من به شدت دچار تنش شدم

ضمن اینکه بگم دخترعموم ۴ سال بااون پسر دوست بود و هیچ جوره راپورت نمیداد و با بدجنسی همش میگفت من نمیخوام ازدواج کنم

و خب من مدت کمتری با همسرم دوست بودم حدودا چند ماه دوست بودیم و معرفی شده بودیم به هم دیگه

حالا جداازاینا شوهر من ادم خیلی خوبیه و واقعا عاشقمه و تلاش میکنه بهترین چیزا رو واسم فراهم کنه منتها شوهر دخترعموم وضع مالی خیلی خوبی داره درواقع خانواده یپولداری داره ( بابای پسره تو شهرمون مغازه ی معروفی داره) 

و خب خونه و احتمالا ماشین خوبی فراهم کرده و دخترعموم ۴ برابر من مهربه گذاشته

همه ی اینا باعث شده من به موقعیتش حسادت کنم و پیش خودم بگم او ک انقدر بی فرهنگ بود همچین شوهری نصیبش شد بعد من وضع مالی شوهرم بد نیست ولی خب مثل او نیست و چند سالی رو باید مستاجر و سخت بگذرونم...

خیلی ناراحت و ناامیدم

همه چیزم از من تقلید کرده ولی بالاتر گفته مثلا من سکه و گل رز گزاشتم مهریه اوهم سکه و گل رز دقیق گزاشته ولی ۴ برابر من

کلا تو اکثر چیزا داره تقلید میکنه

و اینکه این همه مدت نقش بازی میکرد من ازدواج نمیکنمم

بعد همچین شخصی رو داشته واسه خودش

ضمن اینکه پسره هم بنظر میاد خیلی دوسش داره یه برخورد ک داشتیم تو نامزدی خیلی عاشقانه باهاش رفتار میکرد

ژندگی حودتو با کس دیگه ای مقایسه نکن

نمیدونم چجوری مقایسه نکنم

همش تث ذهنم میاد مگه من چیم کمتر از اونه ک الان او در رفاه بیشتریه

بااینکه شوهر خودمم واقعا از لحاظ کاری و اخلاقی خیلی خوبه 

ولی ذهنم انگار بیماره

انقدر ک از بچگی مامانم منو با همه مقایسه کرده و من حس حقترت داشتم

بزرگی رو تو این چیزا میبینم انگار و همش حس حسادت بهم غالب میشه 

و نمیدونم چجوری مقایسه نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چجوری مقایسه نکنمهمش تث ذهنم میاد مگه من چیم کمتر از اونه ک الان او در رفاه بیشتریهبااینکه ش ...

این حس تو همه آدما هست شک نمن مطمئن باش دخترعموتم بهت یه جورایی حسادت داره اما خوبی تو اینه ک داری باهاش مقابله میکنی.سعی کن کمتر ازش بدونی کمتر رفت و امد کنی باشوهرت بیشتر وقت بگذرونی کم کم این حست ازبین میره

این حس تو همه آدما هست شک نمن مطمئن باش دخترعموتم بهت یه جورایی حسادت داره اما خوبی تو اینه ک داری ب ...

حق با شماست...

ولی خب من اینجوری شدم ک انگار دارم غیر منطقی رفتار میکنم مدام سوال میپرسم ک بدونم ازشون و بتونم چیزی پیدا کنم خودمو اروم کنم

اوهم خیلی دربند اینچیزاهست و میره دقیق کارای منو انجام میده تا کم نیاره مثلا ارایشگاه من تالار من همشو عین من انتخاب کرده 

مثلا اوایل شوهرم ماشینش پراید بود بعد مدل بالاتر خرید 

دخترعموم میپرسید ماشین چی داره یا بعد میگفت من اون اوایل این ماشینو ندیدم کلا میخواست اصل قضیه رو دربیاره

واقعیت اینکه شوهرم با وام ازدواج اون ماشینو خرید

کلا فامیل ما خیلی مقایسه میکنن و این منو اذیت میکنه ک حالا وضعیت مالی خانواده شوهر او بهتره

حق با شماست...ولی خب من اینجوری شدم ک انگار دارم غیر منطقی رفتار میکنم مدام سوال میپرسم ک بدونم ازشو ...

پولداری دلیل خوشبختی نمیشه هنوز اول راهن بشین تماشا کن .واقعا خیلی بهت حسادت میکنه ب شوهرت ب خودت.

تو سعی کن برخلاف خانوادت باشی ینی کاری ب کسی نداشته باشی سوال نپرسی هیچی جایی دعوت شدینب خصوص مراسم دخترعموت خیلی شیک و باکلاس و سرسنگین بری همینا کافیه تا دخترعموتو بیشتر حرص بدی