2777
2789
تو ی تاپیک دیگه هم گفتممنم تنبلی تخمدان پلی کیستیک(p.c.o) داشتمفقط و فقط گوشت نخوردن باعث شد رحم و ت ...

من گوشت دوست ندا م کم میخورم 

بخاطر سردی گوشت گفته

به حکمتش دل بسپار(خدا)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرمی بخورم؟

خواهر شوهرم و زن داداشم با همین گرمی خوردن ها

کیست توی رحمشون ترکید

کار زن داداشم ب عمل کشید و برای رحمش بافت گذاشتن و دیگه بچه دار نمیشه

خواهرشوهرم خداروشکر رفع شد ولی تا کلی وقت حالش بد بود

بله پس چیکار کنم؟

😐😐😐

وا خب این همه قند طبیعی داریم مثل سه شیره ک طبع گرمی هم داره واسه تنبلی تخمدانم خوبه یا عسل خرما خشک توت خشک انجیر

مطمئنم اصلا نمیدونی اصلاح سبک چیه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خواهر شوهرم و زن داداشم با همین گرمی خوردن هاکیست توی رحمشون ترکیدکار زن داداشم ب عمل کشید و برای رح ...

من تنبلی تخمدانه 

بچه هم نمیخوام 

فقط ۱۵روز پریود نباشم 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من خودم الان اصلا گرمی نمیخورمیعنی اصلا ب طبع غذا رجوع نمیکنمغذاهای عادی و روزانه مو هم همون موقع پر ...

من نه چیبس و پفک نه فست فود نمیخورم چربی کم همش داره بدتر میشع

سایز تخمدانت چنده؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من تنبلی تخمدانه بچه هم نمیخوام فقط ۱۵روز پریود نباشم

بحث بچه نیست

منظورم همون ترکیدن کیست و عواقبش بود عزیزم

زن داداشم دوتا عمل انجام داد تا خوب شد

دکترا نمیتونستن از سونو بفهمن داخل شکم چ خبره از بس ک پر شده بود از مایع کیست ترکیده

مجبور شدن باز کنن ک بفهمن چیکار کنن

برای شما میگم ک خدایی نکرده دچار نشی

خیلی وضع بدی بود

دکترا هم عاجز شده بودن دیگه 

بحث بچه نیستمنظورم همون ترکیدن کیست و عواقبش بود عزیزمزن داداشم دوتا عمل انجام داد تا خوب شددکترا نم ...

یعنی کیستای تنبلی تخمدان میترکه؟

شاید مشکلش چیز دیگه بوده 

نگو من بدشانسم همه دردام به جراحی ختم میشه  

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من نه چیبس و پفک نه فست فود نمیخورم چربی کم همش داره بدتر میشعسایز تخمدانت چنده؟

این متن سونویی ک ماه پیش دادم هست ترجمه کردم 

اندازه رحم طبیعی (57x39 میلی متر)، شکل و اکوپترن بدون S.O.L است.

ضخامت آندومتر طبیعی است (8 میلی متر).

هر دو تخمدان از نظر اندازه و پژواک طبیعی بدون ضایعه جامد یا کیستیک هستند

مایع آزاد در کول دی ساک دیده نمی شود.

بگو انجام میدم

مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدون مصلحات آن،تنقلات مانند پفک،چیپس، آبمیوه صنعتی، فست فودها و در نهایت مرغ اگر بطور نامناسب و بمقدار زیاد مصرف شود

ویژگی رفتاری مانند حرص خوردن،کینه جویی،استرس پذیری و بدبینی و شاخص شاد زیستی پایین موجب تحریک تخمدانهای پلی کیستیک میشود

تغذیه نامناسب،حمام رفتن در زمان پریودی،نشستن روی زمین سرد،مرطوب ماندن محیط شکم به خصوص اطراف رحم،فعالیت های پرفشار مانند ورزش های سنگین برای افراد دارای تخمدان پلی کیستیک ممنوع است

ماساژ محیط شکم‌ ب خصوص اطراف رحم و تخمدان ها با روغن هایی نظیر سیاهدانه و رازیانه و پیاده روی منظم برای این گروه توصیه میشود

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️