2777
2789
عنوان

موهای پسرمو‌چیدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست
بردم ولی هیچ فایده ای نداشته

پسر من تا ۳،۴ سالگی از آرایشگاه میترسید، شوهرم بغلش میکرد همونجوری آرایشگر موهاشو کوتاه میکرد، از اول تا آخر گریه میکرد، در عوض خوشگل میشد 😁

مامان باباهای الان زیادی حساسن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۶ماهگی پسرمو بردم چند سری گریه کرد بعد خوب شد

پسر منم اوایل نمیترسید ولی جدیدا خیلی میترسه 

ماشینی هم ک استفاده میکنیم برا اصلاح نه صدا داره نه لرزش ولی بازم میترسه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
ای جانم خداحفظش کنه چه کلمه ای بزچین جالب بود😂😂کاش خودت بری پیش ارایشگریاتونت یاد یگیری براش کوتاه ...

🤣🤣آخ کاش قبل اینکه کله بچه رو خراب کنم تو نت ی سرچی کرده بودم

پسر من تا ۳،۴ سالگی از آرایشگاه میترسید، شوهرم بغلش میکرد همونجوری آرایشگر موهاشو کوتاه میکرد، از او ...

منم چندبار با اینکه میترسید بردم موهاشو کوتاه کردم ولی دفعه اخر که بردم واقعا بدجور ترسید خیلی اذیت شد دیگه گفتم ی مدت نمیبرم تا ترسش بریزع

دیگه دیره😂😂فداسرت نشین غصه مورو بخور دورزوه رشدمی کنه

اخه فرداشب خاستگاری آبجیمه🤭😩🤣نمیدونم بخندم یا غصه بخورم

عزیزم سه سالشهههههه چجوری توضیح بدم براش که ترسش بریره؟؟

عزیزم اینکه بغلش کنی براش توضیح بدی که این وسیله کارش همینه خطرناک نیست بده دستش اصلا ببینه چجوریه یا حتی میتونی نمادین یکم موی یه عروسکو بزنی بچه ببینه این چیه چجوری کار میکنه

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
عزیزم اینکه بغلش کنی براش توضیح بدی که این وسیله کارش همینه خطرناک نیست بده دستش اصلا ببینه چجوریه ی ...

کلا یه ترس عجیبی داره از ماشین اصلاح هیچ جوره باهاش کنار نمیاد ..هر راهی که بگی امتحان کردم

اخه فرداشب خاستگاری آبجیمه🤭😩🤣نمیدونم بخندم یا غصه بخورم

بخندبابا 

یه کلاه بذاریه ساعت یابچه بهونه گرفت نذاربنده خداالکی اذیت بشه

خاطره می شه 

بزرگ شه بهش می گی می خندین 

مبترک باشه خواهرت خوش بخت بشه الهی

کلا یه ترس عجیبی داره از ماشین اصلاح هیچ جوره باهاش کنار نمیاد ..هر راهی که بگی امتحان کردم

دست زده بهش؟ 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
بخندبابا یه کلاه بذاریه ساعت یابچه بهونه گرفت نذاربنده خداالکی اذیت بشهخاطره می شه بزرگ شه بهش می گی ...

🤣🤣واقعا

قربونت عزیزم‌ممنون♥️😘