2777
2789
عنوان

هر روز گریه میکنم چون زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 116 پست
برا من دماغمو کج نشون میده

همون اینه واقعی تره 

دوربین عقب کج نشون میده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونبار با دوربین عقب عکس گرفتم تا دو روز خون گریه میکردم که من چرا کجم😂😂😂😂😂 بعد فهمیدم دوربین ع ...

واقعا تر میزنه رو سر صورت ادم خیلیییی داغونه 😂😂

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
اونبار با دوربین عقب عکس گرفتم تا دو روز خون گریه میکردم که من چرا کجم😂😂😂😂😂 بعد فهمیدم دوربین ع ...

عاقا ینی واقعا کج نیستیم؟من مامانم با گوشیش عکس گرفته اصن صورتم خیلییی کجه نکنه جدی اونشکلی باشم بقیه منو کج ببینن

واقعا تر میزنه رو سر صورت ادم خیلیییی داغونه 😂😂

فاجعه س🤦🏻‍♀️😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
مال منم اینجوریه وقتی خیلی خسته میشم ولی بقیه نمیفهمنن من خودم با انگشت میکنم تو چششون تا ببینن 😂

خودم میزنم به خودم قبل اینکه بقیه بخوان چیزی بگن😂

یه بار رفتیم رستوران با دوستام و مجبورا پاشنه بلند پوشیدم، همه چی اوکی بود یهو پام گیر کرد ولو شدم رو زمین

هیچکس نمیخندید عادی بود براشون اما خودم از شدت خنده داشتم گریهههه میکردم

بهترین دفاع حمله‌اس💀

عاقا ینی واقعا کج نیستیم؟من مامانم با گوشیش عکس گرفته اصن صورتم خیلییی کجه نکنه جدی اونشکلی باشم بقی ...

نگران نباش اگه اونجوری باشه هممون کجیم چون همه این مشکل رو دارن😂

زشتی و زیبایی که دست ما نبوده ، دیگه خدا آفریده .

من از بچگی بابت این موضوع غصه میخوردم تا حدی که افسردگی گرفتم و اوضاع جسمیم هم به  هم ریخت و ایمنی بدنم ضعیف شد و بیماری گرفتم. 

ولی تصمیم گرفتم دیگه برام مهمه نباشه زشتم یا زیبا ، مهم نباشه مردم چی میگن و آیا مسخره میکنن یا نه ... دیگه همینم که هستم. 

تازه با غصه خوردن هیچ مشکلی حل نشد و به مشکلاتم هم اضافه شد و بیمار شدم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خودم میزنم به خودم قبل اینکه بقیه بخوان چیزی بگن😂یه بار رفتیم رستوران با دوستام و مجبورا پاشنه بلند ...

دهنتوو

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...