یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعیتش رو کیف زیاد هزینه نمیکنم تا وقتی کیفم نترکه جایگزین نمیشه
اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋 وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨ من یه دختر آزاده ام🙋🏻♀️ / 🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
وای من چهار تافک کردم همه الان میگن ده تا پانزده تا
اوووو چه خبرههه مگههه؟؟۱۵تااا؟
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یک سایتی آشنا شدم کیف و شال ست میده ۱۸۸ از اون خیلی سفارش میدم راه اندازه برای استایل کردن
کیف خوب و چرم دوتا دارم بقیه ارزون
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
ماجرای من خیلی جالبه. سه تاشون ازین کیف کج کوچیکان که فقط توی گردش های مسافرت که شهر خودمون نیست برمیدارم . یکیش که کیف کاره سرکار برمیدارم هر روز. دو تا کیف کار دیگه هم هست که زیاد برنمیدارم به همون یکی گیر دادم. سه تا کیف مجلسی هست فقط و فقط عروسی میرم باهاشون. سه تا کیف بزرگ واسه سفر. یکی هم هست که چون خوشم اومد خریدم سر جمع شاید ده بار استفاده کردم. اونوقت همه این کیفا مال ده سال اخیر هستن مثلا شاید سالی یه بار کیف بخرم. توی لیست خریدهام هرگز کیف نیست. من هرگز برای خیابون و مهمونی کیف برنمیدارم گوشی رو میذارم توی جیبم و کارت بانکی رو همیشه میذارم توی کاور گوشی و سوییچمم توی جیب هست هر جا برسم میذارم رو میز خخخخخخخخخ.