2777
2789
عنوان

مامانم حقوقش به اخر ماه نمیرسه

157 بازدید | 16 پست

حدودا ۴۵ تومن میگیره کل پول برای خودشه یعنی کسی نیست که براش خرج کنه جز من بابامم که کلا درامده اش از مامانم جداس ولی مامانم نمیدونه چیکارمیکنع پولاشو چیکارکنم یه ذره بتونم پولاشو مدیریت کنم خیلی ولخرجه یه مهمونی میخاد بره یکو پونصد برای صابخونه کادو میخرهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرت با این خرج کردن ها میخواد تو چشم باشه یا نه برای طرف مقابلش ارزش قائل هست و از ته دل میخره؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ب نظرت با این خرج کردن ها میخواد تو چشم باشه یا نه برای طرف مقابلش ارزش قائل هست و از ته دل میخره؟؟؟

از ته دل میخرهه دلش میخاد همرو شاد کنه به هیچکی نه نمیگه خیلی دلسوزه ادمایی که براش ارزش دارن هم کار براشون نیکنه

حقوقش نسبت زیاده به خیلیا زیاده،بایدخوب مدیریت کنه ،ماباماهی ۷تومن بادوتابچه زندگی میکنین

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
حقوقش نسبت زیاده به خیلیا زیاده،بایدخوب مدیریت کنه ،ماباماهی ۷تومن بادوتابچه زندگی میکنین

خداروشکر عزیزم ولی اصن خرجو دخلمون باهم جور در نمیاد 

ایشالله عزیزم خدا بیشترشو بهتون بده خیلیم عالیه باریکلا به مدیریتتون