2777
2789

آره برو 💫

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ی چیز بگم ببین اصلا لاک ناخن یا کاشت نکنیا تو روخدا خطرناکه موقع زایمان

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چیز بگم ببین اصلا لاک ناخن یا کاشت نکنیا تو روخدا خطرناکه موقع زایمان

مژه مصنوعی هم خطر داره؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من خیلی خوشم مامانایی که بافت میزنن

مخصوصا جلوی سرت رو مثل تل بافت بزنی🤩

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
مژه مصنوعی هم خطر داره؟

مژه مصنوعی ربطی نداره چون موقع زایمان باید ضربان قلب مادرو بفهمن براهمین رنگ ناخن و لب خیلی مهمه ک طبیعی باشه سطح اکسیژن و می‌فهمن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ببین من یه بار آرایش کردم قبل زایمان بعد زایمان شبیه جن ها شده بودم همش ماسیده بود مژه بزاری کلا داغ ...

ای بابا واقعا؟

میگم قیافه رنگ و رو داشته باشه لااقل

به نظر من نه

چون تو شب قبل زایمان میری حمام

بدشم که میای خونه میری حمام

به نظر من با وجود بافت حس تمیزی و پاکی رو با توجه به اینکه در محیط الوده بیمارستان بودی، پیدا نمیکنی

روز دهم هم که غسل داری وباید بازش کنی

اگه نی نی پسره برای جشن ختنه اش برو موهاتو بافت بزن. حالتم خوب شده تا اون موقع

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چه جالب مرسی که گفتی

خواهش تو هم ب بقیه حامله های اطرافت بگو ثواب داره☺️😂❤️❤️