2777
2789

چشمام باز نمیشه 

این قدر مشکلاتم زیاده که حد نداره ۳۷ سالمه  از بی کسی دو تا مرغ عشق شدن بچه های من مونس تنهایی من یه خواهر یه هم صحبت به هم زبون  ندارم که حتی باهاش درددل کنم سرمو بزارم رو شونش و غصه دلمو بگم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام خرمشهر بارون داریم 

منم دلم برای کسی تنگه ک ذره ای براش مهم نیستم 🙂عشقم یطرفس

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
برا منم دعا کن🥺

بابا دختره نشسته از تنهاییش گریه میکنه مگ رفته حرم ک دعای شمام بکنه😒

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
خود آقا میدونه له شدم از این همه بدبختی

ناامید نباش با امام زمان حرف بزن امام زمان خیلی تنهاست باورت کن حاجتاتو می ده امام عصر ماست، بهشون سلام بده صلوات بفرست بهش بگو دوسش داری بعد حاجتتو بگو، به خدا هم بگو قسم بده خدا رو که هم طهور اقا رو نزدیک کنه هم حاجتای شما رو بده