این قدر مشکلاتم زیاده که حد نداره ۳۷ سالمه از بی کسی دو تا مرغ عشق شدن بچه های من مونس تنهایی من یه خواهر یه هم صحبت به هم زبون ندارم که حتی باهاش درددل کنم سرمو بزارم رو شونش و غصه دلمو بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دلم برای کسی تنگه ک ذره ای براش مهم نیستم 🙂عشقم یطرفس
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️حاجی اینا جدی جدی فکر میکنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
ایه الکرسی بخونید ایات قران رو ظهور اقا رو هم بخواهید خدا رو قسم بدید به ۵ تن ال عبا مشکلاتتون حل بشه، برای منم دعا کنید شاعل بشم ی شغل خوب و پردرامد و حلال
ناامید نباش با امام زمان حرف بزن امام زمان خیلی تنهاست باورت کن حاجتاتو می ده امام عصر ماست، بهشون سلام بده صلوات بفرست بهش بگو دوسش داری بعد حاجتتو بگو، به خدا هم بگو قسم بده خدا رو که هم طهور اقا رو نزدیک کنه هم حاجتای شما رو بده