2777
2789
خانوادم اجازه ندادن وقتی هم این اومد خواستگاری اصلا نظرمو نپرسیدن

فقط به این فکر کن که نامزدت گناهی نداره واقعا تقصیری  نداره که بخواد اینطوری باهاش رفتار کنی و یه جوری خیانت کنی چون تو دیگه الان نامزدشی می تونستی قبول نکنی و بله نگی میتونستی جلوی خانوادت وایسی تا زنش نشی اما حالا که شدی سعی کن دوستش داشته باشی با فکر کردن به خوبیاش وفکر نکردن به نفر قبلی چون مطمئن باش اگه نفر قبلی رو حذف کنی جا برای نامزدت باز میشه و خوبیاش رو می بینی. گناه داره بنده ی خدا یه لحظه جاتون رو عوض کن ببین چقد دردناکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی خانوادت اصلا نظرتو نپرسیدن؟ خودت راضی نبودی؟

ن چون وقتی فهمیدن با یکی دیگم کاری کردن ک خودکشی هم کنم اونم ک اومد خواستگاری نذاشتن فقط بخاطر این ک از ی قوم نیستیم و بدون این نظرمو بپرسن منو دادن ب نامزدم 

فقط به این فکر کن که نامزدت گناهی نداره واقعا تقصیری نداره که بخواد اینطوری باهاش رفتار کنی و یه جو ...

میدونم بخدا میدونم واسه همینه ک دارم اون بدبخت و اینقدر پس میزنم داغونم داغون منی ک ی روز شاد ترین دختر اطرافیانمون بودم الان شدم ی تیکه گوشت ک دم نمیزنه وقتی نامزدم کاری میکنه همش یاد اونی ک دوسش دارم میفتم توو ذهنم هعی مقایسه میکنم روانی شدم.

نمیخوام خیانت کنم بش ولی ظاهرا دارم میکنم.

میدونم بخدا میدونم واسه همینه ک دارم اون بدبخت و اینقدر پس میزنم داغونم داغون منی ک ی روز شاد ترین د ...

خب  سعی کن فراموشس کنی هر چی ازش داری از خودت دور کن شما دیگه الان همسر یکی دیگه هستی نذار کار بیخ پیدا کنه همسرتم یه ظرفیتی داره نکنه انقد سردی از خودت نشون بدی که اونم ازت دیگه سرد بشه اونجاست که دیگه دیر شده تازه به خودت میای و می بینی چی شده. 

باشه خواهرم

انشاالله که خیره ولی  خواهرانه می خوام برای همسرت وقت بذاری. اینکه عذاب وجدان داری این نشون میده که دختر خوبی هستی نامزدت گناه داره اون الان جز بهترین روزاش هست حال خوش رو ازش دریغ نکن چون گناهی نداره کافیه فقط جاتو باهاش عوض کنی که ببینی که رفتارت باهاش اشتباهه و اون واقعا دوستت داره که باهات ازدواج کرده