2777
2789
اخه من گناهی نداشتم که با این سن کمم مطلقه بشم و کتک بخورم همه جام بشکنه

اولا اسم مطلقه رو خودت نزار خانوم مجرد دوما عزیزم نباید دوباره ازدواج میکردی میرفتی یه گوشه تنها زندگی میکردی 

La Ra

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی همسر اول مشکل جنسی داشت فکر میکرد ازدواج کنه خوب میشه که نشد بعد ۵ ماه گفت جداشیم اما این اخلاق ...

از خدا میخوام خودش دستت رو بگیره و عاقبت بخیرت کنه عزیزم 

خیلی سخته خدا خودش کمکت کنت 

خیلی التماس کرد برگردم گفت بیا ترکیه از اینجا بریم گفتم هرگز تو بیا نیومد منم بیخیالش شدم دیگه از پا ...

آدم همه چیو فراموش کنه بنظرم روابط جنسی رو اصلا نمیشه از خاطر برد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
اما اونی که همش بد میاره منم و اون خیلی خوشه

فک میکنی منم مثل تو فک میکردم با دختر و ایناس بعد دیدم نه بدجور نابوده تو از دور میبینی بعدشم از چرخ زمونه خبر نداری یروز میاد به التماست 

La Ra

آدم همه چیو فراموش کنه بنظرم روابط جنسی رو اصلا نمیشه از خاطر برد

چه جالب که اینو میگی شما چون من تازه میخوام جدا شم ولی سال های زیادی که بودم خاطره زیادی از اون موضوع ندارم برا ادما دلایل خاطرات متفاوته

فک میکنی منم مثل تو فک میکردم با دختر و ایناس بعد دیدم نه بدجور نابوده تو از دور میبینی بعدشم از چرخ ...

اخه من بچه بودم گناه داشتم خیلی گناه داشتم التماسش کردم نره اما رفت و الان 

داره ازدواج میکنه

۹ ماهه ازش دورم ۱ ماهه جدا شدمبا ۱۸ سال سن ازدواج نکردم تا ابد میخوام تنها بمونم

الان دردت تازس زمان میبره منم بعد جدایی داغون بودم کم کم به خودت بیا بسه دیگه ناراحتی بلند شو تو خیلی جوونی به امید خدا بهترین ها سر راهت قرار میگیره

La Ra

الان دردت تازس زمان میبره منم بعد جدایی داغون بودم کم کم به خودت بیا بسه دیگه ناراحتی بلند شو تو خیل ...

از خصوصیات بدی که دارم وقتی عاشق یکی بشم دیگه تا ابد تا خاطرم میمونه جیگرم خونه وقتی خاطره هامون میاد جلوی چشمم