نسذرسززصللصرشر مدیر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 عنوان همسر سابقتون و فراموش کردید | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 51 پست چجوری گذشته رو فراموش کردید ازدواج مجدد خوبه و اینکه خوشبختید آیا به گذشته فک میکنید La Ra دیروز | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 آی خدا همهتون و درک میکنم با پوست و استخوانم خدا نکنه آبی گوش بدم روانی میشم هر چیزی که من و یادش ب ... اخه من گناهی نداشتم که با این سن کمم مطلقه بشم و کتک بخورم همه جام بشکنه
نسذرسززصللصرشر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 اخه من گناهی نداشتم که با این سن کمم مطلقه بشم و کتک بخورم همه جام بشکنه اولا اسم مطلقه رو خودت نزار خانوم مجرد دوما عزیزم نباید دوباره ازدواج میکردی میرفتی یه گوشه تنها زندگی میکردی La Ra
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 همینه دیگه هر چقد محل ندی بیشتر میان دنبالت بعضی وقتا با خودم میگم شاید من لیاقتشو نداشتم که خدا ازم گرفتش
مهربان۳۱۳ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5030 خیلی همسر اول مشکل جنسی داشت فکر میکرد ازدواج کنه خوب میشه که نشد بعد ۵ ماه گفت جداشیم اما این اخلاق ... از خدا میخوام خودش دستت رو بگیره و عاقبت بخیرت کنه عزیزم خیلی سخته خدا خودش کمکت کنت
نسذرسززصللصرشر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 بعضی وقتا با خودم میگم شاید من لیاقتشو نداشتم که خدا ازم گرفتش اشتباه نکن خدا ازت محافظت کرده و شاید قرار بوده اتفاق های بدی بیفته La Ra
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 اولا اسم مطلقه رو خودت نزار خانوم مجرد دوما عزیزم نباید دوباره ازدواج میکردی میرفتی یه گوشه تنها زند ... ۹ ماهه ازش دورم ۱ ماهه جدا شدمبا ۱۸ سال سن ازدواج نکردم تا ابد میخوام تنها بمونم
azii7621 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 10159 خیلی التماس کرد برگردم گفت بیا ترکیه از اینجا بریم گفتم هرگز تو بیا نیومد منم بیخیالش شدم دیگه از پا ... آدم همه چیو فراموش کنه بنظرم روابط جنسی رو اصلا نمیشه از خاطر برد من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 اشتباه نکن خدا ازت محافظت کرده و شاید قرار بوده اتفاق های بدی بیفته اما اونی که همش بد میاره منم و اون خیلی خوشه
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 5321 از خدا میخوام خودش دستت رو بگیره و عاقبت بخیرت کنه عزیزم خیلی سخته خدا خودش کمکت کنت الهی امین خیلی ممنون انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خوشبختشی
نسذرسززصللصرشر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 آدم همه چیو فراموش کنه بنظرم روابط جنسی رو اصلا نمیشه از خاطر برد بچه ها نگید که چشمام دوباره پر ازشک میشه La Ra
نسذرسززصللصرشر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 اما اونی که همش بد میاره منم و اون خیلی خوشه فک میکنی منم مثل تو فک میکردم با دختر و ایناس بعد دیدم نه بدجور نابوده تو از دور میبینی بعدشم از چرخ زمونه خبر نداری یروز میاد به التماست La Ra
مهربان۳۱۳ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5030 آدم همه چیو فراموش کنه بنظرم روابط جنسی رو اصلا نمیشه از خاطر برد چه جالب که اینو میگی شما چون من تازه میخوام جدا شم ولی سال های زیادی که بودم خاطره زیادی از اون موضوع ندارم برا ادما دلایل خاطرات متفاوته
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 فک میکنی منم مثل تو فک میکردم با دختر و ایناس بعد دیدم نه بدجور نابوده تو از دور میبینی بعدشم از چرخ ... اخه من بچه بودم گناه داشتم خیلی گناه داشتم التماسش کردم نره اما رفت و الان داره ازدواج میکنه
نسذرسززصللصرشر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 516 ۹ ماهه ازش دورم ۱ ماهه جدا شدمبا ۱۸ سال سن ازدواج نکردم تا ابد میخوام تنها بمونم الان دردت تازس زمان میبره منم بعد جدایی داغون بودم کم کم به خودت بیا بسه دیگه ناراحتی بلند شو تو خیلی جوونی به امید خدا بهترین ها سر راهت قرار میگیره La Ra
اسمون_ابی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 404 الان دردت تازس زمان میبره منم بعد جدایی داغون بودم کم کم به خودت بیا بسه دیگه ناراحتی بلند شو تو خیل ... از خصوصیات بدی که دارم وقتی عاشق یکی بشم دیگه تا ابد تا خاطرم میمونه جیگرم خونه وقتی خاطره هامون میاد جلوی چشمم