2777
2789
عنوان

سردرگمم

39 بازدید | 9 پست

یه نفرو دوست دارم

ولی از بس شبانه روز بهش فکر کردم و خواب و خوراک و زندگیمو تحت تاثیر گذاشته کلی لاغر شدم

نه معلومه دوستم داره نه معلومه دوستم نداره

رفتارهای ضدو نقیض

تصمیم گرفتم از فکرش دربیام دیگه نه قلبم توان داره نه ذهنم اما میترسم میترسم که اون دوستم داشته باشه و زمانی که من فراموشش کردم بیاد و بهم بگه و اون موقع من احساسمو کشته باشم

حالم خرابه چون نه میتونم کلا دل بکنم و فراموش کم نه میتونم بیشتر از این تو جهنم بمونم

بلاتکلیفی احساسی دارم زندگیم تحت شعاع قرار گرفته و دارم اذیت میشم و نمیدونم چکار کنم 

مثل خواهرتون راهنماییم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم ی مدت فقط روی خودتون تمرکز کنید و دیگه با اون طرف در تماس نباشید به صورت فیزیکی رهاش کنید، شما نگران هیچی نباشید شما ۵۰ درصد قضیه هستید ایشونم اگر شما رو بخوان به هر حال تلاششونو می کنن، با خدای خودتون در ارتباط باشید روی عزت نفس و خویشتن دوستیتون کار کنید روی رابطتون با خدا و خانواده اتون کار کنید و خودتون رو ارتقا بدید الان مغزتون فقط بهتون نهیب می زنه که دوسش دارید پس هر زمان اومد به یادتون ی جا یادداشت کنید که بهش فکر می کنید و روزانه نیم ساعت به این قضیه اختصاص بدید و اون ساعت این کار انجام بدید و اروم اروم از ذهنتون پاک می شه، خداوند به قلبتون ارامش بده

به نظرم ی مدت فقط روی خودتون تمرکز کنید و دیگه با اون طرف در تماس نباشید به صورت فیزیکی رهاش کنید، ش ...

الهی فدای محبتتون بشم

چقدر مهربون و با صفایید

بزرگوار و بی نظیر

ممنون از دعای خوبتون

التماس دعای فراوان و به توصیه های بی نظیرتون سعی میکنم تاحد توان عمل کنم

میتونی برام توضیح بدی عزیزم؟

تقریبا ده سال پیش پاتنام با من قهر بود به خاطر یه اشتباهی. منم مدام بهش فک میکردم. بعد که تصمیم گرفتم بهش فک نکنم اون اومد سراغم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم