mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11993 عنوان میشه برام این دکرو بگین منم میگم واستون♥️🥺 81 بازدید | 8 پست «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین»التمااس دعا♥️🥺ان شاءالله طهور اقا و خواسته قلبتلایک کنید یا کامنت بزارین منم واستون میگم♥️🥺 الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊 امروز | 00:06 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadi3e عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 599 من گفتم عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 21332 من پریودم گفتم عیب نداره؟ انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11993 من گفتم ممنونم♥️منم میگم واستون التماس دعا الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11993 من گفتم ممنونم منم میگم واستون ان شاءالله هرچس از خدا میخوای بهت بده التماس دعا ♥️ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11993 گفتم برات ممنون میشم دعام کنی ممنونم ان شاءالله به خواسته قلب مهربونت برسی منم گفتم واستون التماااس دعا یاعلی الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 11993 من پریودم گفتم عیب نداره؟ ممنونم فکر نکنم ان شاءالله به خواستت برسیمنم واستون میگم الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊