2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 41978 بازدید | 562 پست

ترسیده و خواسته زهر چشم بگیره ، نتونسته جلو احساسش رو بگیره ، خواسته بگه اگه خدای نکرده همچین اتفاقی تو زندگیش بیفته در چه حد قاطی میکنه

ولی در کل مهریه برای زن خائن خدایی ظلمه

عجب 
خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

و شوهرش خبر نداره که مهریه به پدر و مادر  زنش به ارث می رسه اونا می تونن بیان ازش بگیرن 

این نیز بگذرد .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان من بمیرم دیه من به شوعرم میرسه یا پدرم؟

اگر بچه ندارید دیه تو  نصفش به شوهرت میرسه مابقیش به پدر مادرت . ضمن اینکه پدر مادرت می تونن مهریه تورو از شوهرت بگیرن

این نیز بگذرد .....

ببین مردا کافیه تو جمع باشن و بقیه بهشون توجه نکنن شروع میکنن به چرت و پرت کفتن هر چرندیاتی تو مغزشونه میگن که بقیه بگن فلانی چقدر بانمکه ۹۰ درصد مردا از جمله داماد شما یه تخته شون کمه به دل نگیر

چه خبره 

چه راهکارایا جنایتی میدن نینی سایتیا

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

همون امضای توی عقد نامه دلیل بر تعهده مهریه دین بر گردن مرد هست و لزوما اگه مالش کفایت نکنه بابد حتم ...

خودت جواب خودت رو دادی امضا رو داماد میکنه و مهریه رو قبول میکنه و دین بر گردن مرده نه پدر مرد من هر چی دلیل و قانون میارم شما قبول نمیکنی کاری نداره زنگ بزن از یه وکیل بپرس تا توجیه شی

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
همچین موردی داشتیم درشرف جدایی.. دیه به شوهره رسید.. چون هنوز طلاق نگرفته بود

بله دیه زن در صورتی که فرزند داشته باشند یک چهارم 

اگر نداشته باشند یک دوم به شوهر میرسه 

بقیه برای باقی وراث مثل پدر و مادر و فرزند مهریه هم به وراث میرسه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

خیلی بیشعوره که هر چی به ذهنش بیاد رو به زبان میاره

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸