داشتم بین فامیل صحبت میکردم یکی گفت یک به زنش خيانت کرده زنش مهر گذشته اجرا یارو بدبخت شده دامادمون گفت من مهریه نمیدم اگر بفهمم میخواد بزار اجرا میبرمش سفر تفریح ترکیه بعد میبرمش تو جنگل درياچه داره خلوت رو صورتش اسید سیا میریزم که صورتش معلوم نشه میکشم میندازم تو درياچه بعد هم تو ترکیه میمونم نمیام ایران اونجا ازدواج میکنم مهریه هم نمیدم همه به دامادمون خشن نگاه کردن خودش فرار کرد اماخواهرم خیلی ناراحت شد اخه چه جوری بین این هم آدم گفت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین مردا کافیه تو جمع باشن و بقیه بهشون توجه نکنن شروع میکنن به چرت و پرت کفتن هر چرندیاتی تو مغزشونه میگن که بقیه بگن فلانی چقدر بانمکه ۹۰ درصد مردا از جمله داماد شما یه تخته شون کمه به دل نگیر
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
همون امضای توی عقد نامه دلیل بر تعهده مهریه دین بر گردن مرد هست و لزوما اگه مالش کفایت نکنه بابد حتم ...
خودت جواب خودت رو دادی امضا رو داماد میکنه و مهریه رو قبول میکنه و دین بر گردن مرده نه پدر مرد من هر چی دلیل و قانون میارم شما قبول نمیکنی کاری نداره زنگ بزن از یه وکیل بپرس تا توجیه شی
خیلی بیشعوره که هر چی به ذهنش بیاد رو به زبان میاره
آنلاین شاپ من خوراک محجبههاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریرنخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسریها بگم اینه: درصد چروک پذیریش صفر 🌸 بدون پرز و دون دون 🌸 بدون آبرفت 🌸 خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست 🌸 سبــک ، خُـــنک ، خوشرنگ🌸