من از دیشب زیر دلم سمت چپ درد میکنه مثل درد پریودی البته آنچنان شدید نیست
الان هم دل پیج گرفتم و معذرت میخوام اسهال گرفتم ۴ ماهم هست آیا طبیعی هست؟
فردا صبح حتما میرم دکتر
کسی بوده مثل من باشه و طبیعی باشه؟؟
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درد رحمت بخاطر بزرگتر شدن رحمته.اگه نگیره ول کنه و منطم نباشهدلپیچه هم میتونه بخاطر هورمون های باردا ...
دردش یهو میاد و میره خودمم حس میکنم انگار رحمم داره کش میاد شکمم کم کم داره بزرگ میشه ولی فردا حتما میرم دکتر ان شالله که چیزی نیست
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عفونت گرفتی احتمالا ترشح بو دار خارش سوزش اینا نداری
یکم عفونت دارم ممکنه درد پریودی از اون باشه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40