2777
2789

۳ تا فصل دیگه رو باید بخونم چیکار کنم ۲۰ بشم؟نگین گوشی بذار کنار تازه اومدم نی نی سایت😂

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

سه تا فصل دیگه داری بخونی ؟

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

چندم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلاشتو کردی دیگه توکل کن به خدا ان شاالله  عااالی میشی من واست آیت  الکرسی میخونم 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
تلاشتو کردی دیگه توکل کن به خدا ان شاالله عااالی میشی من واست آیت الکرسی میخونم

مرسی عزیزم😍

من دو فصل زیست مونده

بخون سوال حل کن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مرسی عزیزم😍

فدات خوشگلم غم به دل راه نده عاااالی میشی 

ریاضی بیشتر تو کلاس یادگرفتنیه مطمئن باش خوب میشی💚

فدات خوشگلم غم به دل راه نده عاااالی میشی ریاضی بیشتر تو کلاس یادگرفتنیه مطمئن باش خوب میشی💚

😊💗