2777
2789
ارهبچه ها ترازاتون چطوره من حدود ۵۵۰۰ ۶۰۰

باز خوبی تو من۵۴-۵۳۰۰ این حدود 

پارسال رتبت چند شد

میشه برنامه یه هفته مشاورتو بفرستی فقط میخوام مدل برنامه ریزیشو بدونم 

مشاور من خیلی بد بود برنامه راهبردی قلمچیو کپی پیست میکرد

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو خدا برید بخونید اینجا چیکار میکنید دخترا

🚶🏻‍♀️نمیدونم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چی؟من پارسال پایه م ضعیف یود ولیی خیلیییی میخوندموای امسال ک پایه م خوب شده یک سوم پارسال میخوتم

چشام کور شده😂💔

ای وای چرا .

خب سعیتو کن جمعش کن .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اگه هیچ جا خدا نکرده قبول نشدید برید بازار مالی مثل فارکس و ارز یاد بگیرید 

ولله از صدتا درس خوندن هم بهتره 

شوهر من وکیله ولی وکالت شغل دومشه ارزدیجیتال شغل اصلیشه همشم میگه حیف درس خوندن 

خوبعپشتی؟

اره

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

🥲🥲🥲😞چرا ادم نمیشم

منم

امروز میخاستم بخونم از ۱۱صبح تا ۶ غردب از دل درد پریودی جرخوردم

تا امین الانم معده درد دارم

معده م عصبیع امروزم اعصاب خورد بود داشتم میمردم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)