2777
2789
من فقط و فقط دندون مبخاماز بقیه رشته ها متنفرماگه نیارم ممکنه برم ی رشته دیگه ولی تا اخر عمر خودخوری ...

همون اگر چارو خراب میکنه 

من میدونم که میتونم اما تلاشمو نمیکنم😞😞از همین میسوزم چرا اخهههه؟وقتی میدونم قراره حسرت بخورم پنج ماه دیگه😞😞😞🥲مخم سوت میکشخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا اینکارا فقط وقت ادمو میگیره

اخرع شبه 

چ وقتی میگیره

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

همون اگر چارو خراب میکنه من میدونم که میتونم اما تلاشمو نمیکنم😞😞از همین میسوزم چرا اخهههه؟وقتی مید ...

دقیقا

همش مبگم مگه پارسال چیکار میکردم ک میتونستم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اخرع شبه چ وقتی میگیره

من خودم ی مدت میکردم اینکارو

ولی وقتی میومدم اینو بفرستم حداقل تو ۱۰ ۲۰ تا تاپیک دیگه م میرفتم

نمبدونم خودمم بخدا پارسال ضعیف بودم اما امسال خوبه همه چی تقریبا ولی تلاشم کمه😞😞پارسال شبا از خستگ ...

بیاین از فردا بخونبم

بعد تراز قلمچیو بعدیو بگیم بهم

وایییی استاتر من دارم به مرز سکته میرم انقد حالم داغون و عقبم💔

منم بخدا

تازه پانسیونم میرم من 

ولی انگار ن انگار

عشقی میخونم:/

منم بخداتازه پانسیونم میرم من ولی انگار ن انگارعشقی میخونم:/

من تغییر رشته ای هستم 

نمیدونم چرا همین تصمیمی گرفتم به گوه خوردن افتادم😭😭

شرمنده ام جلو همسرمم 💔

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔