2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه چندتاخواننده لری اسم و اهنگ های خوبشونو معرفی کنی 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

میشه چندتاخواننده لری اسم و اهنگ های خوبشونو معرفی کنی

محمد آشوری ، محسن احمدی, من چون بیشتر شاد و ترک کامل گوش میدم اینا رو دوس دارم ، میتونید تو اینستاگرام پیجاشونو سرچ کنید و کاراشون رو ببینید🌹

محمد آشوری ، محسن احمدی, من چون بیشتر شاد و ترک کامل گوش میدم اینا رو دوس دارم ، میتونید تو اینستاگر ...

خیلی ممنون 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

بُنوار سیل ازَنم مال وادیارهنَترم تی گل برُم رَم ناهوارههَرچی که بنگ ایکنم فایده ندارهچه کنم چه وا ک ...

همه مندیر بهارن و مو مندیر تونم 

نترم بی تو یدم زندگیمه سر بونم 

ار که به مو سر نزنی تش و‌دلو جون بونی..😍

همه مندیر بهارن و مو مندیر تونم نترم بی تو یدم زندگیمه سر بونم ار که به مو سر نزنی تش و‌دلو جون بونی ...

کُنار غریبوم که برده نصیبوم 

ی عمره که سی خوم

ایگوم ایگریووم 

سر رشک زردوم 

بخون کوک رَشته 

ندونی ز دیریت چه ور مو گذشته

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
کُنار غریبوم که برده نصیبوم ی عمره که سی خومایگوم ایگریووم سر رشک زردوم بخون کوک رَشته ندونی ز دیریت ...

گله ی گل چته گل چته بی قراری چته بی قراری 

ز لاشم چ‌ دیدی ک ناسازگازی ک ناسازگاری...👀