2777
2789
عنوان

ورم بینی دارم چیکار کنم

40 بازدید | 7 پست

سلام من دماغو پارسال اوایل مهرماه فیلر کردم الان دیگ یک و نیم سال گذشته ولی بازم هرازگاهی ورم میکنه نمیتوتم دست بزنم درد میکنه یا نمیتونم تنفس کنم خودشم یکطرفه است چیکارکنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه یکساله

خب الان میگی یه سال و نیم گذشته ولی هنوز اثرش هست 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره خودمم نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه خودشم یکطرفه است

برو به دکترت نشون بده حتما 

فیلرت هنوز مونده؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ن نیس ولی وقتی اینجوری میشه حس میکنم هنوزم مونده

فردا برو عزیزم